Felismered a Keresztanyu gyönyörű színésznőjét az X-Faktorból? 2010-ben teljesen máshogy nézett ki

Jenes Kitti az X-Faktor első évadában debütált a kamera előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Keresztanyu című sorozat nem véletlenül hódította meg rengeteg magyar tévénéző szívét. A horvát Na granici című produkció ötlete alapján készült csempészes-maffiózós történet nem csak csavaros cselekményével, hanem változatos karaktereivel lett népszerű.

A széles skálán mindenki megtalálja azt a figurát, aki a leginkább közel áll hozzá. A rafinált rendőrfőnöktől a szerethető, butuska autószerelőn át egészen az intrikus szépségig megannyi szereplőt felvonultat a széria.

Jenes Kitti így nézett ki a 2010-es X-Faktorban

Jenes Kitti Mirellája Makkosszállás lakóinak negatív hősei közé tartozik. A Debrecenben született színésznő a Keresztanyu elindulása előtt inkább a színházi világban mozgott otthonosan. 2009-től rendszeresen feltűnt az Operettszínház darabjaiban, ezzel párhuzamosan pedig a Pesti Broadway Stúdió növendékeként sajátította el a szakmát. Ám az arca máshonnan is ismerős lehet, 2010-ben az X-Faktor első évadának válogatóján is megfordult.

jenes-kitti-x-faktor
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

Az akkor 17 esztendős lány a Vaya con dios Nah neh nah című slágerét énekelte el, és bár akkor ezzel nem jutott tovább, ma egy cseppet sem bánja, hogy nem popénekesnőként lett ismert.

- Mindig is a zenés színház volt az, ami minden vágyamat megtestesítette. Ott lehet mindent kiélni, nekem ezért nagyon fontos a színészet. Amikor megpróbáltam az X-Faktort, úgy voltam vele, hogy jó lenne valahol bemutatkozni, azt gondoltam, hogy ez egy jó lehetőség. De csak popkarrierre nem vágytam - mesélte a Reggeliben 2021 augusztusában.

jenes-kitti-fókusz
Fotó: Instagram/Keresztanyu

Ma az éneklésnek és a színjátszásnak egyaránt élhet. A sorozat mellett olyan zenés darabokban játszik, mint az Abigél, a Fame vagy az Apáca show, 2019-ben pedig ő adta az énekhangját Jázmin hercegnőnek az Aladdin című Disney-mese élőszereplős verziójának magyar változatához.

Az X-Faktor versenyzői akkor és most

Az X-Faktor 2010 óta megy Magyarországon, az elmúlt kilenc évadban számtalan énekes futott be a műsornak köszönhetően, akik a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az X-Faktor énekesnői a tehetségkutató óta.

Ezt is szeretjük