Az 53 éves Malek Andrea sugárzóan szép: a színésznőt ismét egy sorozatban láthatjuk

Malek Andrea a Jóban Rosszban sorozatban egy hegedűművészt alakít.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Malek Andrea 1989-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, és még ugyanebben az évben megismerte az ország a Szomszédok című sorozatnak köszönhetően. 

1993-ig alakította a teleregényben Szalóki Eszter mentőgyakornokot, aki miatt veszélybe került Mágenheimék házassága, a doktor ugyanis belehabarodott. Ennek ellenére kedvelték a nézők a szép, mosolygós lányt. 

Malek Andrea a Jóban Rosszban sorozatban

Az 53 éves színésznő most ismét egy sorozatban tér vissza a képernyőre: a TV2 Jóban Rosszban című napi sorozatában egy hegedűművészt játszik, akit agydaganattal műtöttek, az operáció után pedig azért keresi fel a Csillagkúton a kórházat, mert nem mozog rendesen a bal keze. 

- Nagyon tetszett a szerep, mert ezeken a kereteken belül, amit egy ilyen sorozat nyújthat, nagyon szép, drámai jelenetekben játszhattam. Az nem volt ellenemre, hogy gyorsan és profi módon kellett haladni, hiszen napi sorozatról van szó. Felkészülten kell jönni! - mondta a Mokkában, amelynek műsorvezetője, Pachmann Péter megjegyezte: mindig örül, ha láthatja a gyönyörű, mosolygós Malek Andreát. 

malek-andrea1
Fotó: TV2/Mokka

- Én előre elmondtam, hogy nem mostanában forgattam utoljára, de azért a Szomszédokban forgattam három évig, meg igazából színésznőként diplomáztam. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Malek Andrea az utóbbi években énekesnőként áll színpadra, Jáger András jazz-zongorista, zeneszerzővel húszállomásos koncertturnét szerveznek, amelynek első állomása 2021. június 4-én a Budapesti Városmajori Színpad.  

malek-andrea2
Fotó: TV2/Mokka

- Elkezdtük tavaly augusztusban-szeptemberben, öt koncertünk volt, de azóta is dolgozunk folyamatosan, készülnek az új dalok. Se Bandi, se én nem süllyedünk depresszióba, hanem fejlesztjük magunkat, dolgozunk. Már van 11 időpontunk, 20 koncertünk lesz összesen, erre kaptunk egyéni támogatást az EMMI-től (Emberi Erőforrások Minisztériuma), ezzel húztuk ki azt az időszakot, amikor nem volt munka. 

A Szomszédok főszereplő színésznői egykor és ma

A sorozat sikerét mi sem bizonyítja, hogy sokszor fut az ismétlése, valamint hogy a főszereplőket sokan a mai napig sorozatbeli nevükön emlegetik, illetve szólítják meg nagy szeretettel az utcán. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az évek során a Szomszédok női főszereplői.

Frajt Edit 65 éves lett: ennyit változott a Szomszédok Mágenheim Julija

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük