Maksa Zoltán 10 évvel fiatalabb nőbe szeretett bele - Az 56 éves humorista újra boldog
Maksa Zoltán és festőművész kedvese nagy harmóniában élnek.

maksa-zoltan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Maksa Zoltán Karinthy-díjas humoristáról leginkább csak munkássága kapcsán lehet hallani, magánéletéről ritkán mesél. Pedig a nevettető nagy boldogságban él szerelmével, Marikával, aki festőművész.

Szerelem volt első látásra

Maksa Zoltán négy éve találkozott először a párjával egy fellépésen: a humoristát pont Marika és akkori férje mellé ültették le.

- Beszéltünk néhány szót udvariasságból, lement a műsor, és magamban én azt gondoltam, hogy na persze, az ilyen csinos, mosolygós, kis bögyös egyedek már mind foglaltak sajnos - nyilatkozta a Best magazinnak.

A Maksa Híradó sztárja akkor még nem tudta, hogy Marika házassága nem működik már, ahogyan azt sem, hogy a nő részéről találkozásuk szerelem volt első látásra. Végül a festőművész tette meg az első lépést, aki bejelölte őt a közösségi oldalán. Másfél év telt el pusztán üzenetváltásokkal, csak ezután kezdtek telefonon is ismerkedni, ám Maksa Zoltán végül csak akkor lépett, amikor Marika válását hivatalosan is kimondták. Azóta viszont a pár megkezdte közös életét Gombán, egy pici, Pest megyei településen.

- Nagyon szeretünk itt élni, megszerettek minket a falu lakói. Sokszor a kerítésre akasztott apró ajándékokkal lepnek meg minket - nyilatkozta az 56 éves sztár a hetilapnak.

A pár boldogságának a közöttük lévő korkülönbség sem szabhat gátat, így sokan már az esküvői harangokat is hallani vélik, de Maksa Zoltán elmondta, hogy nem a felhajtás és a papír a fontos, hanem az, hogy egymásra találtak.

Ezt is szeretjük