Nacsa Olivér fiatalabb párja álomszép menyasszony volt - Esküvői fotókon a pár
Nacsa Olivér és Somossy Barbara megmutatta az esküvői fotóit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nacsa Olivér óriási dologra szánta el magát még szeptemberben, ugyanis titokban vette el 13 évvel fiatalabb kedvesét, Somossy Barbarát. Mindez élő adásban derült ki, amikor az ifjú párt felköszöntötték az M5 csatornán futó Kult'30 - Az értékes félóra című műsorukban, a megható gratulációt élőben közvetítették. Eddig a boldog pár nem rakott ki közösségi oldalára esküvői fotókat, először a Best magazinnak mutatták meg életük legszebb napjáról készült felvételeket, emellett meséltek is a titkos frigyük részleteiről.

Somossy Barbara olyan volt, mint egy hercegnő

A 39 éves sztár és Somossy Barbara áprilisban kezdett randizni, már az elején tudták, hogy őket egymásnak szánta a sors. Miután járni kezdtek, alig egy hét után össze is költöztek, augusztusban pedig a lánykérés is megtörtént. Az esküvőjüket is nagyon hamar megszervezték.

- Éppen a Várban sétáltunk, amikor jött az ötlet. Bementünk az önkormányzatra, és megkérdeztük, mikor lenne lehetőség egybekelni. Nagyjából egy óra alatt elintéztünk minden hivatalos dolgot, és maradt egy hónap megtervezni a vacsorát, a ruhákat, a gyűrűket. Mások erre nagyjából egy évet szoktak hagyni, de nem gondolom, hogy jobban sikerülhetett volna az esküvőnk, ha mi is ennyi ideig szervezzük - magyarázta a lapnak Nacsa Olivér.

A szerelmesek szerint, bár nem volt sok idejük megszervezni a menyegzőt, mégis tökéletesre sikerült minden. Nem volt nagy esküvőjük, mindössze 50 embert hívtak meg a lakodalomra, a vendégek nagy részét is a családtagok tették ki. Természetesen azért a közeli barátok is jelen voltak a nagy napon, például Nacsa Olivér hű társa és barátja, Bagi Iván, de Csonka András, Feke Pál, Korda György és Balázs Klári is tiszteletét tette a szertartáson.

A gyönyörű Somossy Barbara álomszép menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent, a kreáció felső részét virágok díszítették, az alsó része pedig tüll anyagból készült, olyan volt benne, mint egy hercegnő.

Mind a kettőjük számára felejthetetlen pillanat volt az esküvőjük, a násznép szerint is jó volt a hangulat a lakodalmon, amelyen meglepetések is voltak. A 100 Tagú Cigányzenekarból négyen zenéltek, emellett volt egy paródiashow is, az ifjú pár az arcát elmaszkírozva adott elő esküvői jókívánságokat.

Ezt is szeretjük