Sas József 40 éve imádja feleségét - A korkülönbség sem állt boldogságuk útjába
Sas József 1976-ban találkozott először feleségével, Komjáti Zsuzsával.

sas-jozsef-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A ma 79. születésnapját ünneplő Sas József négy évtizede él boldog házasságban. A hetvenes évek második felében a Budapesti Csokonai Művelődési Házban ismerkedett meg Komjáti Zsuzsával, aki akkoriban népművelőként dolgozott ott. Ő hívta meg a karrierje elején álló humoristát szerepelni, találkozásuk pedig örökre megpecsételte mindkettejük sorsát. Randevúzni kezdtek, néhány alkalom után pedig Sas József nem lacafacázott.

- Józsi nagyon rámenős ember volt már fiatalon is, így válaszút elé állított: nősülni akar, és 24 órán belül adjak neki választ. Mivel rengeteget dolgozott, nem ért rá feleslegesen utcasarkon virágcsokorral ácsorogni. Rendkívül attraktív és dinamikus figura volt már fiatalon is - idézte fel románcuk elejét Komjáti Zsuzsa a 2004-es Egyedül nem megy, avagy minden sikeres férfi mögött egy nő áll című interjúkötetben.

Kollár Eszter, Sas József és felesége, Zsuzsa, illetve Hofi Ildikó Hofi Géza karikatúra kiállításán a Madách Színházban.
Kollár Eszter, Sas József és felesége, Zsuzsa, illetve Hofi Ildikó Hofi Géza karikatúra kiállításán a Madách Színházban.
Fotó: madachszinhaz.hu

- Közös jövőnk magától alakult ki, nem egy asztal mellett tervezgettük. Rövid időn belül összeköltöztünk, ami talán amiatt is lehetséges volt, hogy 11 év korkülönbség van köztünk. Át is engedtem neki a vezetést, annak ellenére, hogy én nagyon határozott menyecske vagyok - mesélte Komjáti Zsuzsa, akit végül egy évvel később, 1977-ben vezetett oltár elé Sas József.

Azóta is boldog házasságban élnek, ennek pedig a legszebb bizonyítéka az, hogy Sas József 2016-ban azt nyilatkozta, meg szeretné erősíteni a közösen tett fogadalmukat.

- Ő még nem tudja, de szeretném majd meglepni egy újabb esküvővel, ahogyan a harmincéves évfordulónkon is megerősítettük a fogadalmunkat. Furcsa, de ahogy múlnak az évek, és egyre öregebbek vagyunk, egyértelműen annál közelebb kerülünk egymáshoz. Minden szempontból - nyilatkozta Sas József a Napi Ásznak.

Az elmúlt hónapokban több olyan hír is napvilágot látott, miszerint Sas József betegeskedik, ám a humorista a Story magazinnak adott novemberi interjújában elárulta, hogy felesége azt szeretné, ha visszavenne a tempóból.

- Amikor otthon vagyok, itt fáj, ott fáj, a színházban semmi bajom nincsen. Biztosan tudom, addig élek, amíg a színpadon lehetek! Persze a sok munka mellet odafigyelek az egészségemre, a feleségemmel nagyokat szoktunk sétálni, otthon rendszeresen tornázom, és este, ha csak tehetem, viszonylag korán ágyba bújok - árulta el Sas József.

Ezt is szeretjük