Maksa Zoltán visszasírja első feleségét: a humorista miatt ment tönkre a házasság
Maksa Zoltán nagyon sokat volt távol otthonról a fellépései miatt, ez pedig rosszat tett a házasságainak.

maksa-zoltan-cover1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Karinthy-gyűrűs humorista, Maksa Zoltán már ötödikes korában humoros jeleneteket írt, paródiákat készített. Pályafutása 1982-ben kezdődött a Magyar Rádió Humorfesztiválján, végül Nagy Bandó András nyomására íróból előadóvá lépett elő. 

Első feleségét, a könyvelő Bartus Katalint 1985-ben vette nőül, 1988-ban megszületett közös lányuk, Tímea. 

Maksa Zoltán első felesége

Az országos ismertséget hozó Maksa Híradó pár évvel később, 1991-ben indult el, ezt 13 éven át írta és szerkesztette. Ezzel párhuzamosan rengeteg fellépésre járt, ez pedig rossz hatással volt a családi életére és házasságára. 

Maksa Zoltán első házassága ráment a sikerre.
Maksa Zoltán első házassága ráment a sikerre.
Fotó: YouTube/Kadarkai Endre - Világtalálkozó

Maksa Zoltán erről Kadarkai Endrének vallott a Világtalálkozó című műsorban, ahol nem titkolta, magát teszi felelőssé azért, hogy válás lett az egyébként szép, szerelmen alapuló kapcsolat vége. 

- Magánéleti problémáim voltak elsősorban. (…) Sok minden volt. Azért is váltam el, mert egy-két érdekes dologban nem volt partner az asszonyka. Illetve az első, drága feleségem, akit sokszor visszakívánok, mert aztán a későbbiek rosszabbak voltak… Mármint nem, rosszul fogalmaztam, az én szakmámhoz nem alkalmazkodtak, nem igazán tudtak vele mit kezdeni - mesélte a hatvanéves sztár első házassága megromlásáról.

A cikk az ajánló után folytatódik

A humorista hozzátette, olykor napokra eltűnt felesége és lánya elől, mert országos turnéra indultak, mobiltelefon pedig nem volt, hogy hazaszóljon, és elmondja, minden rendben van. Azt nem tehette meg, hogy egy fellépést nem vállal el, mert nem szeretett volna se sértődést, se bevételkiesést. Arról nem beszélve, hogy élvezte is a hirtelen jött, hatalmas sikert.  

Én sem viseltem volna ezt nőként.

- Azt mondta az első feleségem a bíróságon, hogy neki mindig egyedül kellett döntenie. És igaza volt. Persze, nyilvánvaló. Úgyhogy nem hibáztatom egyiket se - vallotta be őszintén Maksa Zoltán, aki azt is elmondta, első feleségével mindketten sírtak a váláskor, nehéz volt a szakítás. 

Ha visszamehetne az időben, ma már mindent másképp csinálna, jobban figyelne a munka és a családi élet egyensúlyára. Maksa Zoltán második feleségét, Gráf Csillát 2003-ban vette feleségül, tőle 2005-ben megszületett Boglárka nevű lánya. 2010-ben elváltak. Jelenlegi párjával nem élnek együtt, de igyekeznek minél többet randevúzni. A humorista már nagypapa, nagyobbik lánya Mexikóban ment férjhez, a házasságból egy kisfia született. 

Nagy Natália, a Csinibaba bombázója ilyen most

1970. december 7-én látta meg a napvilágot Nagy Natália, akit az ország először a L'art pour l'art társulat Evetkéjeként ismert meg, majd a Csinibaba bombázójaként zárt a szívébe. Bár nem verte nagy dobra, híres az édesapja: Nagy Bandó András Karinthy-gyűrűs humorista, előadó és író.

Cover-fotó: MTI/Soós Imre

Ezt is szeretjük