Dombóvári István és felesége: Lillával már 3 és fél éve élnek nagy szerelemben
Dombóvári István vallomásában elárulta, mennyi minden történt azóta, hogy három és fél évvel ezelőtt először találkozott Lillával.

dombovari-istvan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dombóvári István 2005 óta dolgozik humoristaként, az ország egyik legismertebb nevettetője. Fábry Sándor tanácsára csatlakozott a Dumaszínházhoz, és a képernyőn is látható az RTL Klub Showder Klub című műsorában. 

2020-ban, 15 év után nagyot változott az élete, hazaköltözött a Pest megyében található szülőfalujába, és miután a jászkarajenői művelődési ház vezetője nyugdíjba ment, átvette a pozíciót.

Dombóvári István felesége

Dombi élvezi a nyugodt, vidéki életet, amit ma már családjával oszthat meg. 2020 júniusában az esküvői fotójukkal jelentette be a Facebook-oldalán, hogy feleségül vette párját, Lillát. A humorista a minap az Instagram-oldalára tett ki egy feleségével közös képet, a posztban pedig arról ír, mennyi minden történt azóta, hogy három és fél évvel ezelőtt először találkoztak. 

Az egész életemet megváltoztattad. Amikor feleségül vettelek, az volt életem legjobb döntése. 

„Teltek-múltak a hónapok, elköltöztünk, új feladatokat kerestünk. A pandémia 0-24-ben egy légtérbe kényszerített minket, de mi azt is hősiesen álltuk. Aztán jött az igazi fordulópont, amikor közölted, hogy a gyermekemet hordod a szíved alatt. A mi kis közös csodánk érkezése alaposan felforgatta a mindennapjainkat, semmi nem maradt olyan, amilyen volt.” 

A cikk az ajánló után folytatódik

„Közben újraindult az élet, nekem is lett munkám, már nem tudtunk annyit együtt lenni, amennyit szerettünk volna. Próbáltunk mindent ugyanonnan folytatni, de a világ közben alaposan megváltozott körülöttünk. Ezért egy szép napon leültünk, hogy alaposan átbeszéljük az életünket és a kapcsolatunkat.

Elhatároztuk, hogy pontosan ugyanígy, együtt folytatjuk tovább, ahogy tegnap, hiszen minden szuper, szeretjük egymást és soha nem voltunk boldogabbak, mint most. Azt a kékeslila izét csak azért tettem a képünkre, mert megtetszett. Megkérek mindenkit, hogy ha van kedve, nyugodtan örüljön velünk együtt, hiszen nem csak az a sztori, amikor baj van, hanem talán az is, amikor nincs!” - olvasható a posztban. 

2019 tavaszán a Best magazinnak azt nyilatkozta, úgy érzi, karrierjében sok mindent elért, most a magánéletére koncentrál, a családalapítás áll az első helyen. A 2020 nyarán megtartott esküvőt hamar gyermekáldás követte, Dombi 2021. január 16-án tudatta a közösségi oldalán, hogy megszületett a kisfia. Gyermekét óvja a nagy nyilvánosságtól, a 43 éves sztár nem szerepel vele újságokban, az Instagramon csak ritkán szerepel a fotóin, és arcát ott sem mutatja meg. 

Molnár Áron és felesége

Molnár Áron A mi kis falunk Matyijaként országos hírnévre tett szert. Véleményvezérként gyakran szerepel, a magánéletéről ugyanakkor keveset tudni.  Feleségével csak ritkán mutatkozik, 2021 októberében a JOY Social Media Award díjátadón azonban kivételt tett. Képes összeállításunkban olyan magyar sztárokat láthatsz, akik 2021-ben kivételesen megjelentek egy díjátadón vagy filmbemutatón a szerelmük társaságában, és nagy feltűnést keltettek.

Cover-fotó: Spektrum Home/Birtalan Zsolt

Ezt is szeretjük