Nádas György nagyon sokat fogyott: rá sem ismerni az 59 éves humoristára
Nádas György 2021 nyarán határozta el, mire 2022 áprilisában betölti a hatvanat, formába lendül, és leadja a felesleges kilókat.

nádas-györgy-batch
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A ’80-as és ’90-es években a Markos-Nádas duót senkinek nem kellett bemutatni. Markos György és Nádas György kettőse onnantól kezdve, hogy 1982-ben tarolt a második Humorfesztiválon, egy csapásra a nézők kedvence lett.

Sokáig a Mikroszkóp Színpadon láthattuk önálló előadásaikat, valamint az általuk előadott vicces jelenetek éveken át a szilveszteri kabarék kihagyhatatlan elemei voltak. 

Nádas György 15 kilót fogyott

Nem csak poénjaikat, külsejüket is jól ismeri a közönség évtizedek óta, épp ezért még szembetűnőbb, Nádas György mekkora átváltozáson ment át 59 évesen. Hét hónap alatt 15 kilótól szabadult meg, friss képei magukért beszélnek.

A humorista húsz évvel ezelőtt már megpróbálkozott azzal, hogy búcsút intsen a feleslegének, ám rossz módszert választott. A folytonos megvonással sanyargatta a testét, és ez állandó rossz közérzethez vezetett, így feladta a diétát. 

2021-ben látta elérkezettnek az időt arra, hogy kevésbé drasztikus módon újra nekivágjon a fogyókúrának. Elhatározta, mire 2022 áprilisában betölti a hatvanat, formába lendül. Nem csak a kilói száma lett kevesebb, helyreállt a vérnyomása, és javult a közérzete is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az általa alkalmazott módszerről 2021 decemberében a Borsnak mesélt. Futni, kocogni szokott, és bár odafigyel arra, mennyit eszik, nem mond nemet a kedvenceire.

Nádas György 2008-ban a Vacsoracsata versenyzőjeként így nézett ki.
Nádas György 2008-ban a Vacsoracsata versenyzőjeként így nézett ki.
Fotó: RTL Klub/Vacsoracsata

- Körülbelül naponta tisztán megiszom öt liter gyümölcsteát, esténként a sós földimogyorót felváltotta az alma és a körte. Nem igyekszem görcsösen változtatni az életvitelemen. Amit megkívánok, megkívánom. Nem mondok nemet egy túrós batyura, tízre talán már igen. Szükségem volt erre a változásra.

Rájöttem, hogy akármennyire is szeretem a dagadt bácsit a tükörben, jobban örülnék, ha egy kicsit kisebb ember köszönne vissza rám.

A rajongóinak is feltűnt a hatalmas átváltozás, nem győznek gratulálni neki a Facebookon. Valaki úgy véli, jobban néz ki, mint pályája elején, mások szerint a fogyással minimum húsz évet fiatalodott.

Buday Péter fogyása

Buday Péter mindig is mackós alkat volt, ezt anyai ágon örökölte, de a 190 centis magasságához egy darabig ez még jól is állt, ám saját bevallása szerint a fegyelmezetlensége volt az oka, hogy volt idő, amikor 176 kilót mutatott alatta a mérleg.

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük