Majka beszólt az esti adásban műsorvezetőtársának - Emiatt akadt ki Tillára
Majka egy focival kapcsolatos téma miatt szólt be Tillának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Majka híres szabadszájúságáról, de a TV2 produkcióiban műsorvezetőként vagy zsűritagként éppen ezért szeretik a nézők: kimondja a véleményét, akkor sem rejti véka alá, mit gondol, ha emiatt összetűzésbe kerül egy kollégájával. Till Attilával baráti viszonyban vannak, több műsort, így az Ezek megőrültek!, a Ninja Warrior vagy A legbátrabb páros című vetélkedőket is együtt vezették. 

Jelenleg a TV2 egyik esti, a Bezár a bazár! című vetélkedőjének házigazdái, melyben játékosan egymás között is megy az adok-kapok. A 39 éves rapper legutóbb azért szólt be Tillának, mert az nem ejtette ki jól az egyik híres focista nevét. 

Amikor felolvasta a kérdést, miszerint ki kapta meg az Aranylabdát 2018-ban, a lehetséges válaszok közül Lionel Messi nevét Lájonelnek ejtette Lionel helyett. 

- Lionel, te paraszt - javította ki rögtön a nagy focidrukker Majka, mire Tilla faarccal kiejtette a nevet jól is, majd már mosolyogva magyarázkodott, hogy ő angolosan mondta Messi nevét.  

Till Attila felesége bikiniben

Till Attila és gyönyörű felesége már több mint húsz éve vannak együtt. Krisztina három fiúval ajándékozta meg: Andor 1998-ban, Simon 2001-ben, Félix 2008-ban jött világra. Tilla szerencsésnek mondhatja magát, feleségével közös fotóikról lerí, hogy mennyire bolondulnak egymásért. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Till Attila párja.

Ezt is szeretjük