Sebestyén Balázs beszólt kollégájának - 17 évvel fiatalabb barátnője miatt cikizte
Sebestyén Balázs jóval fiatalabb barátnője miatt cinkelte Fördős Zét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub Gyertek át! című műsorában már megszokhattuk, hogy az egymás ellen vetélkedő sztárcsapatok tagjai vagy a műsorvezető között megy az adok-kapok. A legutóbbi műsorban Sebestyén Balázs kollégájának, a Konyhafőnök műsorvezetőjének, Fördős Zének szólt be, amikor a Konyhafőnök-séfek az X-Faktor-mentorokkal versenyeztek. 

- Hallom, összetörték a kocsidat. Mert láttam, valami roncsból szálltál ki. Mi történt, Zé? Odaadod a csajodnak a kocsidat? - kezdte a cinkelést a 41 éves tévés. 

- Ilyen, ha az ember egy friss jogsis csajjal jár, mert a csaj most 17 - szólt be a Gyertek át! csütörtök esti adásában a 42 éves sztárséfnek, amin maga Fördős Zé is elnevette magát. 

Való igaz, hogy a Konyhafőnök sztárjának új barátnője jóval fiatalabb, de nem a kora 17 év, hanem a köztük lévő korkülönbség. 

- Kiheversz valami előző fiatalt éppen most? - cikizte tovább Sebestyén Balázs.

fordos-ze
Fotó: RTL Klub/Gyertek át!

- Figyi, ez jót tesz az ember lelkének - reagálta erre Fördős Zé, de azt nem fejtette ki, konkrétan mire gondolt. 

A séf február közepén, fél év után beszélt először arról, hogy új párkapcsolata van. A nála jóval fiatalabb lányba tavaly nyár elején, egy főzőversenyen szeretett bele, és meg kellett dolgoznia azért, hogy kiszemeltje komolyan vegye, Sári ugyanis eleinte tartott a nagy korkülönbségtől. A szülei sem ujjongtak, amikor megtudták, hogy huszonéves lányuk egy negyvenes férfival jött össze, de ma már úgy gondolják, a legfontosabb, hogy a szerelmesek megértsék egymást. Azt is elárulta, hogy ő már rettentően szeretné megmutatni kedvesét, a lány azonban még nem készült fel arra, hogy a nyilvánosság elé lépjen vele.

A Story-gálán sem számított a nagy korkülönbség

Delhusa Gjon 2017-ben mutatkozott először 44 évvel fiatalabb szerelmével, Fannival a Story-gálán. Az idei díjátadót sem hagyták ki. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük azokat a sztárokat, akik a náluk jóval fiatalabb vagy idősebb szerelmükkel partiztak a 2019-es rendezvényen.

Ezt is szeretjük