A legnépszerűbb magyar rádiósok
Az egész ország ismeri a hangjukat, és nagyon sok kellemes percet szereztek már a hallgatóknak.

Dia

 	Jáksó László 	Az elsősorban a Heti hetesből ismert humorista a Danubius Rádiónál kezdte pályafutását, majd annak 2009-es megszűnése után az ugyanazon a frekvencián hallható Class FM műsorvezetője lett. 	Kapcsolodó cikk: 	Hihetetlen! Közel 20 kilót fogyott Jáksó László »

Jáksó László

Az elsősorban a Heti hetesből ismert humorista a Danubius Rádiónál kezdte pályafutását, majd annak 2009-es megszűnése után az ugyanazon a frekvencián hallható Class FM műsorvezetője lett.

Kapcsolodó cikk:
Hihetetlen! Közel 20 kilót fogyott Jáksó László »

Fotó: rtlklub.sajtoklub.hu/Bársony Bence

Dia

	Valkó Eszter	Hatéves korában határozta el, hogy az embereket szeretné szórakoztatni. 2010-ben került a Neo FM-hez, ahol a Hétvége nevű műsort vezeti szombaton 15 órától 20 óráig, vasárnap pedig 15 és 18 óra között.

Valkó Eszter

Hatéves korában határozta el, hogy az embereket szeretné szórakoztatni. 2010-ben került a Neo FM-hez, ahol a Hétvége nevű műsort vezeti szombaton 15 órától 20 óráig, vasárnap pedig 15 és 18 óra között.

Dia

	Kovács Áron	Az 1973-ban született műsorvezetőt 1997-ben a Kifutóban ismerhették meg a nézők, 2009 óta pedig a Class FM-en hallhatják az érdeklődők. Korábban a Class Délután és Class Shop nevű műsorok házigazdája volt, jelenleg a Class 40-et vezeti.	Kapcsolódó cikk:	"Sírással küszködve ordítottam!" Kovács Áron az életét megkeserítő betegségről vallott »

Kovács Áron

Az 1973-ban született műsorvezetőt 1997-ben a Kifutóban ismerhették meg a nézők, 2009 óta pedig a Class FM-en hallhatják az érdeklődők. Korábban a Class Délután és Class Shop nevű műsorok házigazdája volt, jelenleg a Class 40-et vezeti.

Kapcsolódó cikk:
"Sírással küszködve ordítottam!" Kovács Áron az életét megkeserítő betegségről vallott »

Dia

	Sebestyén Balázs	Hazánk egyik legismertebb műsorvezetője a tévé mellett a rádiózást sem hanyagolja el: jelenleg a Class FM reggeli műsorát vezeti Vadon Jánossal és Rákóczi Ferenccel.

Sebestyén Balázs

Hazánk egyik legismertebb műsorvezetője a tévé mellett a rádiózást sem hanyagolja el: jelenleg a Class FM reggeli műsorát vezeti Vadon Jánossal és Rákóczi Ferenccel.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.hu/Bársony Bence

Dia

 	Vágó Piros 	Pályafutását a szentendrei Pilis Rádiónál kezdte, majd a Star Rádióhoz került. Egy évig a Sláger Rádió munkatársa volt, de hallhattuk a Danubius Rádión is - jelenleg a Class FM műsorvezetője. 	Kapcsolódó cikk: 	Kisgyerek mellett is lehet romantikázni? A Class FM csinos rádiósa így csinálja »

Vágó Piros

Pályafutását a szentendrei Pilis Rádiónál kezdte, majd a Star Rádióhoz került. Egy évig a Sláger Rádió munkatársa volt, de hallhattuk a Danubius Rádión is - jelenleg a Class FM műsorvezetője.

Kapcsolódó cikk:
Kisgyerek mellett is lehet romantikázni? A Class FM csinos rádiósa így csinálja »

Fotó: rtlklub.sajtoklub.hu/Bársony Bence

Dia

 	Rákóczi Ferenc 	Békéscsabán kezdte a rádiózást, később a Rádió Bridge-hez került, ezért költözött fel Budapestre. 2000-ben került a Danubius Rádióhoz, jelenleg a Class FM Morning Show című műsorát vezeti Sebestyén Balázzsal és Vadon Jánossal. 	Kapcsolódó cikk: 	Most először beszélt róla! A jobb szemére vak a TV2 jóképű sztárj »

Rákóczi Ferenc

Békéscsabán kezdte a rádiózást, később a Rádió Bridge-hez került, ezért költözött fel Budapestre. 2000-ben került a Danubius Rádióhoz, jelenleg a Class FM Morning Show című műsorát vezeti Sebestyén Balázzsal és Vadon Jánossal.

Kapcsolódó cikk:
Most először beszélt róla! A jobb szemére vak a TV2 jóképű sztárj »

Fotó: rtlklub.sajtoklub.hu/Bársony Bence

Dia

 	Bochkor Gábor 	Hazánk egyik legnépszerűbb rádiós műsorvezetője 1995 és 1998 között a Cappuccinót vezette a Danubius Rádión, 1999 és 2009 között pedig a Bumerángban hallhattuk a Sláger Rádión, ahol a munkatársai Boros Lajos és Voga János voltak - jelenleg velük dolgozik a Neo FM-nél. 	Kapcsolódó cikk: 	Kipattant a titok! Így hozta össze Liptai Claudia hazánk népszerű sztárpárját »

Bochkor Gábor

Hazánk egyik legnépszerűbb rádiós műsorvezetője 1995 és 1998 között a Cappuccinót vezette a Danubius Rádión, 1999 és 2009 között pedig a Bumerángban hallhattuk a Sláger Rádión, ahol a munkatársai Boros Lajos és Voga János voltak - jelenleg velük dolgozik a Neo FM-nél.

Kapcsolódó cikk:
Kipattant a titok! Így hozta össze Liptai Claudia hazánk népszerű sztárpárját »

Dia

	Buza Sándor	A rádiós műsorvezető 1986-ban kezdte a szakmát a Magyar Rádió Könnyűzenei Szerkesztőségénél. Évtizedekig vezetett különböző műsorokat a Danubius rádión, ezzel párhuzamosan a tévében is dolgozott. Újabban szakácsként bizonyítja főzőtudományát A szomszéd főztje című főzőműsorban.

Buza Sándor

A rádiós műsorvezető 1986-ban kezdte a szakmát a Magyar Rádió Könnyűzenei Szerkesztőségénél. Évtizedekig vezetett különböző műsorokat a Danubius rádión, ezzel párhuzamosan a tévében is dolgozott. Újabban szakácsként bizonyítja főzőtudományát A szomszéd főztje című főzőműsorban.

Dia

	Vadon János	A műsorvezető az egykori Z+ zenetévénél tűnt fel, de a Radio Deejay-nél is dolgozott. 2008-ban a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshowt vezette, majd 2009-ben Kalandra fal! című sztárvetélkedőt. Rádiós kollégáival együtt ő a Class FM reggeli ébresztőjének műsorvezetője.

Vadon János

A műsorvezető az egykori Z+ zenetévénél tűnt fel, de a Radio Deejay-nél is dolgozott. 2008-ban a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshowt vezette, majd 2009-ben Kalandra fal! című sztárvetélkedőt. Rádiós kollégáival együtt ő a Class FM reggeli ébresztőjének műsorvezetője.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.hu/Bársony Bence

Dia

	Garami Gábor	A Melody FM Rádiótól kapta az első rádiós munkáját, fél év múlva pedig már a Star Rádió reggeli műsorát vezette. Ezután a Danubius Rádió, majd a Class FM műsorvezetője lett. Emellett a zene is évek óta fontos szerepet játszik az életében: a Garami Funky Staff együttes dobosa.

Garami Gábor

A Melody FM Rádiótól kapta az első rádiós munkáját, fél év múlva pedig már a Star Rádió reggeli műsorát vezette. Ezután a Danubius Rádió, majd a Class FM műsorvezetője lett. Emellett a zene is évek óta fontos szerepet játszik az életében: a Garami Funky Staff együttes dobosa.

Fotó: zene.hu

Dia

	Csiszár Jenő	Először az Apukám világából ismerhette meg a nagyérdemű, majd egy évig vezette a Heti Hetest is. Utána a TV2-höz igazolt. Egy nagyobb kihagyás után ült újra a mikrofon elé, a Class FM műsorvezetője lett.	Kapcsolódó cikk:	Már 10 évesek! Ritka közös fotókon Csiszár Jenő ennivaló ikerfiaival

Csiszár Jenő

Először az Apukám világából ismerhette meg a nagyérdemű, majd egy évig vezette a Heti Hetest is. Utána a TV2-höz igazolt. Egy nagyobb kihagyás után ült újra a mikrofon elé, a Class FM műsorvezetője lett.

Kapcsolódó cikk:
Már 10 évesek! Ritka közös fotókon Csiszár Jenő ennivaló ikerfiaival

Dia

	Harsányi levente	Rádiós pályafutását 1998-ban kezdte a Rádió 1-nél  a  Telefonbetyár című műsorával. Ezt követően 2001 és 2003 között a Roxy Rádióban, 2003 és 2005 között a Radio Deejay-ben vezetett reggeli műsort. 2006 és 2012. február 3-a között a Rádió 1-nél volt reggeli műsora, a Kukorival, Hudák Anitával, Peller Marianal és Hepi Endrével. 2012 márciusától az induló Music FM-en arcaként tűnt fel.

Harsányi levente

Rádiós pályafutását 1998-ban kezdte a Rádió 1-nél  a  Telefonbetyár című műsorával. Ezt követően 2001 és 2003 között a Roxy Rádióban, 2003 és 2005 között a Radio Deejay-ben vezetett reggeli műsort. 2006 és 2012. február 3-a között a Rádió 1-nél volt reggeli műsora, a Kukorival, Hudák Anitával, Peller Marianal és Hepi Endrével. 2012 márciusától az induló Music FM-en arcaként tűnt fel.

Dia


            	Boros Lajos
            	Boros Lajos villamosmérnökként kezdte, de hamar kikötött a műsorvezetésnél. Először a Danubius Rádióban mutatta meg tehetségét, majd Bochkor Gáborral együtt 1999-ben átszerződtek a Sláger Rádióhoz, ahol elindították a Bumerángot.

Boros Lajos

Boros Lajos villamosmérnökként kezdte, de hamar kikötött a műsorvezetésnél. Először a Danubius Rádióban mutatta meg tehetségét, majd Bochkor Gáborral együtt 1999-ben átszerződtek a Sláger Rádióhoz, ahol elindították a Bumerángot.

Fotó: TV2 Sajtószoba
Ezt is szeretjük
Fotó: