Kipattant a titok! Így hozta össze Liptai Claudia hazánk népszerű sztárpárját

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor a Frizbiben mesélt megismerkedésükről.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vasárnap este Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea is tiszteletét tette a Frizbiben, ahol Hajdú Péter többek között megismerkedésükről, kapcsolatuk kezdetéről, konfliktusaikról és gyerekvállalási terveikről faggatta őket.

Hazánk egyik legnépszerűbb sztárpárja immáron hat éve él boldog és harmonikus párkapcsolatban, és mint ahogyan mások is, az évek során ők is megjárták a hullámvölgyeket és hullámhegyeket egyaránt, aminek köszönhetően mostanra összecsiszolódtak.

Rapszodikus és építkező volt kapcsolatuk

A kislányuk megszületése előtti időszak kapcsán a 47 éves rádiós műsorvezető azt mondta, hogy építkező jellegű volt a viszonyuk, mire Várkonyi Andrea rögtön pontosított: ő inkább rapszodikusnak nevezné kapcsolatuk azon szakaszát, amikor még egyikük sem volt felelősségteljes szülő.

A 36 éves műsorvezető hozzátette, hogy nem volt egymással könnyű dolguk, hiszen megismerkedésük idején egyikük sem volt már tinédzser, sőt, két elég erős egóval és már kifejlett egyéniséggel rendelkező ember került össze a személyükben, ám ők a nehézségek ellenére egyetlen pillanatra sem adták fel.

Liptai Claudia volt a kerítőnő

A beszélgetés során kiderült, hogy megismerkedésükben óriási szerepet játszott Liptai Claudia, akinek Várkonyi Andrea ebéd közben megsúgta, hogy nagyon szimpatikus neki Bochkor Gábor, és a stílusát is szereti. Ezt az információt pedig Liptai Claudia természetesen nem sokkal később megosztotta Bochkorral.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Pár napra rá találkoztak, és mesélte Gábornak, hogy képzeld, kivel ebédeltem, Várkonyi Andival, és állítólag Gábor erre azt válaszolta, hogy az az a nő, akihez soha nem mernék közeledni, és mondta Claudia neki, hogy hát azért egy SMS-t lehet, hogy megérne - idézte fel emlékeit a Tények csinos híradósa.

Bochkor Gábor megfogadta kolléganője tanácsát, és küldött egy SMS-t Várkonyi Andreának, ezzel pedig kezdetét vette románcuk. Igaz, az első randevúra csak hónapokkal később került sor, mivel akkoriban még mindketten egy-egy romló párkapcsolatban voltak.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Hajdú Péter természetesen rákérdezett arra is, hogy miért nem álltak még az oltár elé, mire Várkonyi Andrea elárulta, hogy számára egy esküvőnek nincs jelentősége, nincsenek már illúziói ezen a téren, arról nem is beszélve, hogy egy papír és gyűrű nem adna hozzá semmit kapcsolatukhoz.

Ezt is szeretjük