Hihetetlen! Közel 20 kilót fogyott Jáksó László

Elárulta a titkot

Jáksó László nem unatkozott az utóbbi időben, kitartó odafigyeléssel elérte, hogy apadjanak zsírpárnái.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amióta a Heti hetes stábja nyári szabadságra ment, Jáksó Lászlóval is kevesebbet lehetett találkozni.

A népszerű műsorvezető azonban egyáltalán nem tétlenkedett ez idő alatt sem: összeszedte magát, és csaknem húsz kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban!

Lassan, de biztosan

Bár a tokája nem tűnt el, azért pocaktájon van némi különbség, hiszen, ahogy az RTL Klub Fél kettő című műsorában elmesélte, a fogyókúra előtt közelített a száz kilóhoz, ám mostanra 82 kilóra sikerült letornáznia súlyát.

Pontosabban mondva nem is annyira testedzéssel szabadult meg a hájpárnáktól, sokkal inkább odafigyeléssel. Bevallása szerint ugyanis nem igazán kitartó a sportokban - olykor ugyan körülnéz egy-egy edzőteremben, de a gépeken való izzadás nem neki való.

Torna helyett odafigyelés

A 42 éves sztár inkább az étkezését reformálta meg némiképp: a finom falatokról továbbra sem mond le, de már jobban megnézi, mit is enged be a szervezetébe. Emellett rendszeresen fogyaszt édesgyökeret is, ami természetes úton segíti a fogyást.

Talán kevesen hinnék, de Jáskó László fiatalon szinte krónikusan sovány volt, és csak felnőttkorára hízott meg.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Mint elmesélte, édesapjától örökölte alkatát, aki ugyancsak felnőttként terebélyesedett ki - ezt azonban ő semmiképpen sem akarta megvárni.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük