Hihetetlen! Közel 20 kilót fogyott Jáksó László
Elárulta a titkot
Jáksó László nem unatkozott az utóbbi időben, kitartó odafigyeléssel elérte, hogy apadjanak zsírpárnái.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta a Heti hetes stábja nyári szabadságra ment, Jáksó Lászlóval is kevesebbet lehetett találkozni.

A népszerű műsorvezető azonban egyáltalán nem tétlenkedett ez idő alatt sem: összeszedte magát, és csaknem húsz kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban!

Lassan, de biztosan

Bár a tokája nem tűnt el, azért pocaktájon van némi különbség, hiszen, ahogy az RTL Klub Fél kettő című műsorában elmesélte, a fogyókúra előtt közelített a száz kilóhoz, ám mostanra 82 kilóra sikerült letornáznia súlyát.

Pontosabban mondva nem is annyira testedzéssel szabadult meg a hájpárnáktól, sokkal inkább odafigyeléssel. Bevallása szerint ugyanis nem igazán kitartó a sportokban - olykor ugyan körülnéz egy-egy edzőteremben, de a gépeken való izzadás nem neki való.

Torna helyett odafigyelés

A 42 éves sztár inkább az étkezését reformálta meg némiképp: a finom falatokról továbbra sem mond le, de már jobban megnézi, mit is enged be a szervezetébe. Emellett rendszeresen fogyaszt édesgyökeret is, ami természetes úton segíti a fogyást.

Talán kevesen hinnék, de Jáskó László fiatalon szinte krónikusan sovány volt, és csak felnőttkorára hízott meg.

Mint elmesélte, édesapjától örökölte alkatát, aki ugyancsak felnőttként terebélyesedett ki - ezt azonban ő semmiképpen sem akarta megvárni.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük