A TV2 műsorvezetője nem titkolja, hogy plasztikáztatta a mellét
Mádai Vivien szerint nem ördögtől való a mellplasztika.

madai-vivien-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mádai Vivien nem csinál titkot abból, hogy plasztikáztatta a mellét, mert elégedetlen volt a kebelméretével. Garami Gábor című műsorában azt mondta, szerinte ma már nem olyan ritka, hogy valakinek implantátum van a mellében. 

- Manapság ez már nem ördögtől való dolog. Ez is azért volt, mert azzal is nagyon sokat csúfoltak tinikoromban. De látod, nem lett olyan óriási a változás, én nem a végletek embere vagyok. Ha egy nő önbizalmát ez segíti, akkor az égvilágon semmi probléma nincs ezzel, az én lelkemnek is jót tett - mondta. 

Mádai Vivien mellplasztikája egyébként olyan természetesre sikerült, hogy amikor férjével randizni kezdtek, Zolinak eleinte fel sem tűnt, hogy a műsorvezető plasztikáztatott.

- Előbb-utóbb furcsa lett neki, hogy túl jól áll - ha lehet így mondani. Akkor elmeséltem, hogy tinikoromban sokat bántottak, mert nagyon kicsi volt a mellem, és amikor volt erre lehetőségem, megcsináltam az önbizalmam növelése érdekében - ezt a Micsoda Nők! egyik adásában mesélte. 

Mádai Vivien a Potyautasban arról is mesélt, hogy régebben nagyon sok minden nem tetszett neki magán, de mára a legtöbbet elfogadta.

- Nagyon szeplős vagyok. Főleg nyáron az egész arcom szeplős. Ezt mostanra nagyon megszerettem.  Gyerekkoromban pulykatojásnak meg Vuknak csúfoltak, utóbbinak azért, mert vöröses a hajam. Biztosan innen ered ez az óriási frusztrációm - árulta el.

Ezt is szeretjük