Másik nővel is kavart a pasija - A TV2 műsorvezetője barátaitól tudta meg
Mádai Vivien keserű csalódásáról mesélt.

madai-vivien-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egyik legkeserűbb szerelmi csalódás, amikor a pasi eltitkolja, hogy van barátnője. Mádai Vivien is átélte már ezt a helyzetet, mesélte a FEM3 Micsoda Nők! című műsorában. 

- Én tipikusan a naiv kislány vagyok minden kapcsolatomban, aki azt hiszi, hogy most megtalálta élete szerelmét. Már látom, milyen lesz a menyasszonyi ruhám, hány gyerekünk lesz, el is neveztem őket. Ez egy nagyon rossz nőtípus - kezdte a mesélést. 

A mellette lévő férfi viszont általában nem vette komolyan. Amikor kettesben voltak, a csillagokat is leígérte az égről, viszont amint kiléptek az utcára, úgy viselkedett Viviennel, mintha csak barátok lennének. Nem vállalta fel, a családjának sem mutatta be. 

madai-vivien
Fotó: FEM3/Micsoda Nők!

- Nagyrészt mindig az volt ennek a hátterében, hogy kiderült, nem én vagyok az egyetlen nő az életében. Kettő olyan eset is volt, amikor mások mondták meg: "De hát nem tudtad, hogy ő az XY–nal jár?!" - árulta el a nézőknek. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük