Fotón Mádai Vivien elképesztően jóképű férje - Ehhez a világsztárhoz hasonlítják
Mádai Vivien igazán sármos férjet talált magának.

madai-vivien-cover-2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mádai Vivien 2013-ban találkozott először Szabó Zoltánnal, a jóképű fogorvos pedig azonnal levette őt a lábáról. Kapcsolatuk egyetlen éven belül olyan komolyra fordult, hogy a sármos doktor 2014-ben meg is kérte a kezét, ő pedig örömmel mondott neki igent.

A 31 éves műsorvezető még ugyanebben az évben életet adott gyermekének: Zénó szeptember közepén jött a világra. Mádai Vivien és imádott férje azóta is irigylésre méltó házasságban élnek, és ugyanúgy szeretik egymást, mint a megismerkedésük idején.

Nem véletlen, hogy büszkén osztotta meg ezt a családi fotót rajongóival, akik elolvadtak tőlük: "Nagyon szép család vagytok", üzente neki egyikük, egy másik követője pedig nem máshoz, mint Ryan Goslinghoz hasonlította jóképű férjét.

Itt kell lenned, hogy elhidd. 🗻🛤🏞 #egerszalok #fedezdfel #hellohungary @hellomagyarorszag #imádomazotthonom ❤️#büszkevagyok

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés,

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük