Szemüveges kislányból az ország egyik legszebb műsorvezetője lett
Mádai Vivienből az ország egyik legszebb tévése lett.

madai-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki gondolná, hogy az ország egyik legszebb műsorvezetője 13 évesen úgy nézett ki, mint egy kisfiú. Egészen pontosan úgy, mint Harry Potter. Mádai Vivien a FEM3 Micsoda Nők! című műsorában mesélte el, hogy annak idején elindult az egyik bulvárlap által hirdetett Harry Potter hasonmásversenyen. 

Egyedüli kislányként a Harry Potter hasonmásversenyen

- Annyira kellemetlen erről beszélnem. Különdíjas lettem, Harry Potteres tollat és jegyzetfüzetet is kaptam. 

- Mivel egyedüli kislányként pályáztam a Harry Potter hasonmása címre, szerintem megsajnáltak, no meg hasonlítottam is azért rá. Ezt a képet féltve őrzöm, még soha senkinek nem mutattam meg – mesélte. 

madai-vivien-gyerek
Fotó: FEM3/Micsoda Nők!

- Jézus, Mária! Ezt most nem mondod! Simán lehettél volna a kaszkadőre. Azért azt kell, mondjam, Vivikém, kikupálódtál - mondta neki Cseke Katinka, aki szintén szerepelt Várkonyi Andrea műsorában. 

Mádai Vivien azt mondta, a színésznőnek igaza van, az édesanyja is azt mondta neki múlt héten: "Figyelj, hogy lettél te aztán ilyen szép?!"

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük