Labrador kutyus az M1 időjárás-jelentésében: így bukkant fel az adásban

A labrador a vakvezető kutyák nemzetközi világnapja alkalmából érkezett az M1 időjárás-jelentésének stúdiójába.

Kutya az M1 időjárás-jelentésében
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy labrador kutya lepte meg a nézőket az M1 mai időjárás-jelentésében: nem véletlenül került a stúdióba, jelenlétének fontos üzenete volt. 

Minden évben április harmadik szerdáján ünneplik világszerte a vakvezető kutyák hűséges odaadását és hihetetlen képességeiket.

Kutya az M1 időjárás-jelentésében

Miután a meteorológus, Förhécz Adrienn tájékoztatta a nézőket a várható időjárásról, egy fekete labrador vette át a meteorológiai országtérkép helyét. Linda, a vakvezetőkutya-tanuló a vakvezető kutyák nemzetközi világnapja alkalmából érkezett április 27-én a köztévé stúdiójába. 

idojaras1
Fotó: M1

A rendhagyó nap célja, hogy felhívja a társadalom figyelmét a vak személy és a vakvezető kutyával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókra - ezekből Gazsó Krisztina, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének vakvezetőkutya-kiképzője adott ízelítőt a nézőknek. 

- Nézzünk meg egy mindennapi szituációt, amit a vakvezető kutyák nap mint nap teljesítenek a gazdájuknak: egy helykeresés, ami történhet a parkban vagy a 4-es, 6-os villamoson. Szeretném, ha te mutatnád meg - mondta a szakember

idojaras2
Fotó: M1

Förhécz Adrienn kiadta a parancsot: Linda, helyet keress! Erre a labrador egy padhoz vezette a meteorológust, aki kutyakeksszel jutalmazta a négylábú segítőt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Nem a köztévé műsora az egyetlen, ahol nem megszokott szituációban kutya került a kamerák elé. A Fókuszban és a Fókusz Portréban sokszor láthattuk már a műsorvezető, Barabás Évi kutyusát, Hugót, de 2016-ban az RTL Klub időjárás-jelentésben is felbukkant 2016-ban egy tacskó - igaz, véletlenül. 

veber-istvan-idojaras-kutya
Fotó: RTL Klub

Az egyik operatőr kutyája, Fruzsi először csak a képernyő alján volt látható sötét kis foltként, majd az is, hogy odasétált Véber Istvánhoz, és megszimatolta a cipőjét. A meteorológus nem jött zavarba, tovább mondta a szöveget, és közben megsimogatta a törpelábú ebet. 

Ha további érdekességeket szeretnél megtudni a labrador kutyákról, olvasd el ezt a cikket is

Gaál Noémi bikiniben

Gaál Noémi majdnem 25 éve tájékoztatja a nézőket a várható időjárásról, és ugyanennyi ideje nyűgözi le a képernyő előtt ülőket szépségével és irigylésre méltó alakjával. Az ötvenéves tévés sokat is tesz azért, hogy kirobbanó formában legyen, és a mellplasztikáját sem bánta meg. 

Az 50 éves Gaál Noémi szőke, bikinis bombázó: nem bánta meg a plasztikát

Gaál Noémi remek formában van, de tesz is azért, hogy jól érezze magát a bőrében.

Elolvasom

Cover-fotó: M1/Időjárás-jelentés

Ezt is szeretjük