Pataki Zita arca smink nélkül: a 48 éves időjóst így nem látjuk a képernyőn
Pataki Zitától több mint húsz éve hallhatjuk, milyen idő várható. Az RTL Klub időjósa mindig szépen kisminkelve lép a stúdióba.

pataki-zita-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy televíziós műsorvezetőnek nem elég szépen beszélnie, talpraesettnek lennie és természetesen mozognia a kamerák előtt, az is nagyon fontos, hogy külseje igazodjon az adott produkcióhoz, amelyben szerepel.

Egy esti show háziasszonyánál beleférnek az erős sminkek és feltűnő ruhaköltemények, ugyanakkor a híradó vagy az időjárás-jelentés esetében a hitelesség visszafogott eleganciát követel.

Pataki Zita smink nélkül

Pataki Zitától 24 éve tudhatják meg az RTL Klub nézői, hogy éppen milyen idő várható. Ő is jól ismeri ezt a szabályt, a csatorna stylistcsapatával és sminkeseivel mindig a visszafogottságra törekszenek. Minden alkalommal szépen kifestve lép a stúdióba, ám ez nem jelenti azt, hogy ne mutatná meg bátran a teljesen natúr arcát is. A Liluland YouTube-csatorna kedvéért bevállalta, hogy természetes valójában lássa a közönség.

pataki-zita-smink-nélkül
Fotó: YouTube/Liluland

A 48 esztendős híresség munkájából adódóan ugyan gyakran visel sminket, nem tartja magát ügyesnek ezen a téren. Szereti megnézegetni a drogériák polcain a legújabb piperetermékeket, de az ecsetekkel, púderekkel nem bánik jól, azt meghagyja inkább a profiknak.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Van bennem annyi nő, hogy szeretem a sminkeket, de az a véremben ez így nincs benne. Az a nagy mázlim, hogy sminkesekkel dolgozom, és rengeteget tanulok tőlük - árulta el a Makeup/Down vendégeként.

A hiúság kérdéséről is szó esett a műsorban, illetve arról is beszélt, zavarják-e a ráncai. Bár nem ítéli el azokat, akik bármilyen szépészeti beavatkozást végeztetnek el az arcukon, ő nem tüntetné el az öregedés jeleit magáról, hiszen azok egyáltalán nem feszélyezik. 

- Nem jutott még eszembe sem a botox, sem a hialuronsavas feltöltés (…), inkább hagyom a bőrömnek, hogy regenerálódjon, rengeteg vitamint szedek, és rengeteg vizet iszom. 

Műsorvezetők smink nélkül

Képes összeállításunkban olyan sztárokat láthatsz, akiket a televízióban tökéletes sminkkel és frizurával láthatsz, de vállalják természetes arcukat is.  

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük