Luxus Vivi nekiesett férjének az esti műsorban - Ezért akadt ki rá
Luxus Vivit vérig sértette Fecsó a Nyerő Párosban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A VIASAT3-on futó Feleségek luxuskivitelben című realityműsorban megismert Vasvári Vivien számára gyermekei mindennél fontosabbak a világon, így a férje, Fecsó a harmadik helyre került nála. Az előző kapcsolatából született négyéves Arianáért és az áprilisban világra jött Edwardért tűzbe tenné a két kezét, erről pedig a Nyerő Páros nézői is meggyőződhettek, amikor szerelme olyat állított a kislányáról, ami szerinte egyáltalán nem igaz. Fecsó kapott is a kijelentéséért rendesen.

Vérig sértette őt Fecsó

Reggelizés közben Vivivel és Fecsóval beszélgetett Sánta Laci és felesége, Júlia. A pár Fecsó és Ariana kapcsolatáról érdeklődött, egyáltalán apának hívja-e őt a kislány? Vivi erre azt válaszolta, hogy Fecsónak hívja a gyermeke a férfit, de ezzel nincs is gond, hiszen nem ő a vér szerinti édesapja. Ezzel a férj is egyetértett, mondta is, hogy nem akar a kislány apja lenni, majd azt a jelzőt használta Arianára, hogy neveletlen. Vivinek azonnal megakadt a torkán a reggelije, majd vérbeli anyatigrishez méltóan szúrós szemekkel le is teremtette a szerelmét.

- Fogd be! Mondom fogd be! Még egy ilyen szót mondasz a gyerekemre, mész innen haza - fenyegette, majd felháborodva otthagyta Fecsót a reggelijével.

luxus-vivi-nyerő-páros-fb
Fotó: RTL Klub/Sárosi Zoltán

Természetesen a szerető férj Vivi után szaladt, hogy bocsánatot kérjen tőle, de ekkor a kétgyerekes anyuka dühödten nekiesett.

- Én vagyok a sz...r anya? Én nem nevelem jól a gyereket? Az Arianáról beszélsz? Egy talpraesett, határozott, okos gyerek. Már most majdnem három nyelven beszél - védte meg a kislányát.

Erre a férfi azt válaszolta kedvesének, hogy nehéz most a gyermek helyzete, a kistestvére is nemrég született meg, majd hozzátette azt is, hogy az intelligenciát ne keverje össze a lelki stabilitással. Vivi szerint semmi gond nincs a gyermek lelkivilágával azért, mert néha hisztizik, az egy teljesen normális jelenség, hiszen még csak négy éves múlt. A végén természetesen kibékültek, de Vivi tudatosította a férjében, hogy mennyire megbántotta őt.

- Meg ne halljak még egy ilyet, hogy az én gyerekeimre bármi rosszat mondasz. A gyerekeim legfontosabbak, és ezzel legyél tisztában. És ha rólad vagy róluk van szó, akkor is őket fogom választani - zárta le a vitát Vivi.

Nem ők voltak az egyetlenek, akik csúnya konfliktusba keveredtek egymással a Nyerő Párosban, a minap Sánta-Széphalmi Júlia rendezett féltékenységi jelenetet a műsorban. Sánta Lacinak könnyek között vágta a fejéhez, mennyire megbántotta őt az egyik játékos feladat alatt. A tegnapi kiszavazáson pedig Gáspár Laci fakadt ki, mert szerinte rettenetesen megalázta őt az aznap kiesett Delhusa Gjon.

Ezt is szeretjük