Csősz Bogi extra dögös ruhában ment Luxus Vivi esküvőjére
Csősz Bogi kitett magáért Luxus Vivi esküvőjén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien és Fecsó luxuslagzija az év egyik legjobban várt sztáresküvője volt. A nagyközönség hétfő este végre láthatta is, milyen volt a luxusfeleség nagy napja, amire vőlegényével nem sajnálták a pénzt. A VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben - Lagzi luxuskivitelben című különkiadásában nemcsak a lakodalomba, hanem az előkészületekbe is bepillanthattak az érdeklődők: láthatták nemcsak a helyszín felkészítését, de a többi luxusfeleség készülődését is. Csősz Bogi természetesen erre az alkalomra is dizájner darabokkal készült és stylist segítségét is igénybe vette.

- Kell egy ruha Yvonne partijára, és ugye, ott az esküvő, a "Royal Wedding". Visszafogott lesz, Nyíregyházán, gondolhatod… nem a Boszporusz partján lesz sajnos – mondta fitymálóan a vörös szépség.

Ő már csak tudja, hisz egy török milliárdoshoz ment feleségül, nászajándékként pedig méregdrága ékszerekkel halmozták el a meghívottak: volt ott rubint, gyémánt, smaragd is, amik a listába vétel után rögtön a széfbe kerültek. A színésznő, producer, üzletasszony a műsorban azt mesélte a többieknek, hogy a török menyasszonyok ilyenkor gyűjtik be hozományként az ékszereiket. Vivinek így ő is egy drága gyűrűt ajándékozott.

A 34 éves sztár azt is elárulta, hogy mindenképpen estélyivel készült Vivi esküvőjére, mert Törökországban elvárt, hogy estélyiben jelenjenek meg a meghívottak, nem illik rövid ruhát húzni. Ő gondolkodott azon is, hogy egy fekete Armanit húz fel, amiben igazi díva lenne.

Babett bízott benne, hogy Bogi választása mégsem a fekete Armanira esik, hisz egy esküvőre Magyarországon nem illik feketében menni, mert az a gyász színe, ahogy fehérben vagy pirosban sem, mert azokat a színeket a menyasszony viseli az oltárnál, illetve a menyecsketánckor. Ugyanakkor úgy vélte, Vivinek nem lenne alapja kiakadni, hisz a meghívóban nem szerepelt dress code.

Szerencsére Bogi nem felejtette el a magyar gyökereit, így előírt öltözet ide vagy oda, végül egy csillogó darabra esett a választása, amelyet Demeter Richárd tervezett.

Ezt is szeretjük