Titkos esküvő volt - A magyar tévésztár a 40. születésnapján ment férjhez
Polgár Tünde esküvője nagyon rendhagyó volt.

felesegek-luxuskivitelben-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus 27-én este egy különkiadással visszatérnek a luxusfeleségek a VIASAT3 képernyőjére. Vasvári Vivien és Fecsó pazar esküvőjén ugyanis csak a csatorna kamerái lehettek jelen. A Feleségek luxuskivitelben - Lagzi luxuskivitelben című műsorban hétfőn 21:00 órakor kiderül, valóban álomlagzi volt-e Luxus Vivi nagy napja.

Természetesen a filmproducer és színésznő Csősz Boglárka, a színésznő Köllő Babett, a gyermekruha-tervező Smaltig Dalma, az üzletasszony Yvonne Dederick és barátnője, Polgár Tünde is ott voltak a násznépben, hogy tanúi legyenek, hogyan áll a pár az oltár elé.

A galériatulajdonos Tünde, aki a reality második évadában mutatkozott be a nézőknek, Vivi lagzija kapcsán elárulta, hogy az ő esküvője is nagyon különleges volt. Ő ugyanis nem híve a nagy, lakodalmas hacacárénak, mert úgy gondolja, a boldogsághoz nem az kell, hogy az ember jóllakasson kétszáz embert, és mindenki lássa, hogy boldog, hanem az, hogy az adott személy boldognak érezze magát.   

- Az esküvőm a negyvenedik születésnapomnak indult. Árpád (a férje. - a szerk.) úgy gondolta, hogy miután én nem támogatom ezt a násznépes, bulis intézményt, születésnapi ajándékként a tömeg előtt azonnal megkér, és azonnal feleségül vesz. 

- Mindenki meglepődött, én is, ő is, mert cipőről elfelejtett gondoskodni. Hozott nekem egy gyönyörű ruhát, de egy fekete cipő volt rajtam, úgyhogy kölcsöncipőt kellett valahonnan szereznem. Így mentem férjhez. A barátai azóta is ezen nevetnek, hogy a 2 az 1-ben mellé feltalálta a 3 az 1-bent, mert születésnap, lánykérés és esküvő is volt. 

Ezt is szeretjük