Balhé az RTL Klub sikerprodukciójában - Delhusa Gjon a kamerák előtt tajtékzott
Delhusa Gjon majdnem feladta a játékot a Nyerő Párosban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap rajtolt el az RTL Klubon a Nyerő Páros című vetélkedő második évada, amelyben nyolc ismert párt zárnak össze egy villában, akiknek versenyezniük kell egymással. A szereplők között ebben az évben Delhusa Gjon és a nála 44 évvel fiatalabb szerelme, Fanni is helyet kapott. Már az első adás sem volt feszültségmentes, ugyanis nem minden párosnak jutott szoba vagy éppen luxuslakosztály a villában, így valaki kénytelen volt az udvaron egy sátorban vagy egy lakókocsiban aludni. Azt, hogy ki melyik szobát vagy sátrat kapja, egy játékos feladat teljesítése alapján döntötték el. Voltak párok, akik több alvóhelyet is megnyertek, de olyanok is voltak, akik hoppon maradtak, köztük volt Delhusa és kedvese is.

Delhusa fel akarta adni a játékot

Természetesen azok a játékosok, akik több lakrészt is meg tudtak szerezni, szétosztották az alvóhely nélkül maradt társaik között a területeket. Ám a legvégén úgy alakult, hogy Delhusáéknak sátorban kell aludniuk, ez azonban a 65 éves sztárnak egyáltalán nem tetszett.

- Én egy villára szerződtem. Nem sátorra szerződtem, én hazamegyek. Földre feküdni egy sátorban, azt én nem kívánom. Olyan alapon miért nem a budiban alszom, vagy a kutyaházban? - mondta felháborodottan a műsorban.

Delhusa Gjon már az első adásban fel szerette volna adni a párjával a versenyt.
Delhusa Gjon már az első adásban fel szerette volna adni a párjával a versenyt.
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

A többi párost is meglepte a zenész dühöngése. Tokár Tamás meg is jegyezte, hogy Delhusától sokkal több macsóságot várt. Azonban a feszült pillanatoknak hamar véget vetett Luxus Vivien húzása, ugyanis nem szerette volna, hogy emiatt hazamenjenek, ezért felajánlotta az énekesnek és párjának a szobakulcsát. Így Vivi és Fecsó költözött a sátorba végül, Delhusa Gjon és Fanni pedig a villa egyik szobájában térhettek nyugovóra. A zenész hálás is volt nagyon ezért a húzásért, ezért felajánlotta Viviéknek, hogy náluk bármikor használhatják a fürdőszobát, és az ajtójuk mindig nyitva áll.

Ezt is szeretjük