Alföldi Róbert szenzációs műsorral tér vissza az RTL Klub képernyőjére
Alföldi Róbert ismét zsűritag lesz az RTL Klubon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alföldi Róbert 1998-tól éveken át vezette az RTL Klub reggeli műsorait - Jó Reggelt!, később Reggeli-Delelő -, majd a Heti Hetesben is láthatták a nézők, a 2013-as és 2014-es X-Faktorban pedig mentorként mutatkozott be, és hamar a nézők kedvenc zsűritagja lett. 2017-ben a csatorna Válótársak című sorozatának pár részében terapeutaként szórakoztatta a nézőket. Az ötvenéves sztár szeptembertől ismét zsűritagként tér vissza az RTL Klubra a csatorna őszi nagy durranásában, a Szenzációs Négyes című produkcióban. 

Az RTL Klub az őszt már augusztus 27-én megnyitja a Nyerő Páros második évadával: a villában ezúttal kilenc ismert pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék, ki lesz az idei év Nyerő Párosa. A csata ezúttal is két helyszínen zajlik: a luxusvillában, ahol a párok együtt élnek, buliznak, taktikáznak és szavaznak, valamint a kőbányában, ahol izgalmas játékokban mérhetik össze az erejüket, ügyességüket, ravaszságukat. A műsor házigazdája Sebestyén Balázs lesz, aki minden hétköznap este várja a nézőket.

sebestyen-balazs
Fotó: RTL Klub/Sárosi Zoltán

A Nyerő Páros második évadában Delhusa Gjon és Molnár Fanni, Dobó Ági és Kis Csaba, Gáspár Laci és Gáspár Niki, Kefir és Mihalyi Mariann, Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Júlia, Solti Ádám és Kis Berni, Tokár Tamás és Kovács Dóri, Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc, valamint Veiszer Alinda és László Pál szállnak csatába.

Szeptember elsején, szombaton immár a harmadik évaddal tér vissza a közönségkedvenc A mi kis falunk is. A jól ismert szereplők mellett új karakterek is felbukkannak majd: Nagy Sándor például rendőrt fog alakítani, az pedig hamarosan kiderül, hogy kik érkeznek még a faluba, hogy felkavarják Pajkaszeg lakóinak életét.

a-mi-kis-falunk
Fotó: Meister Natália

Szeptember 2-től az RTL Klub vadonatúj, saját fejlesztésű műsorral is jelentkezik: a vasárnap esténként képernyőre kerülő Szenzációs Négyesben egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négytagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással: olyanban is, melyben otthonosan mozognak, és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyekben még sohasem láttuk őket.

A Szenzációs Négyes csapatainak produkcióit háromfős zsűri - Ráskó Eszter, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee - és persze a nézők is véleményezik. A műsorvezető Istenes Bence lesz.

alfoldi-robert
Fotó: RTL Klub/Kovács Tamás

Az 50+ képviselői - Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András, Magyar Attila - rutinjukra építhetnek majd. A negyvenesek - Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve, Kökény Attila - elszántságukkal szállnak csatába. A harmincasok - Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon, valamint ÉNB Lali - lendületességükkel operálnak, míg a húszas éveiket taposók - Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő, Szalay Bence - bizonyítási vágyukkal felvértezve igyekeznek majd a legjobbak lenni.

A generációk minden vasárnap újabb és újabb műfajú produkciókban mérik össze erejüket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a Generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. 

x-faktor
Fotó: Femina

Az előző évadok sikerei után az X-Faktor már a nyolcadik alkalommal keresi azokat a tehetségeket, akik a nézőket és a mentorokat is képesek elvarázsolni. A Válogató adások, a Tábor, majd a Mentor-ház adásaiból kiderül, hogy kik lesznek azok, akik az Élő show-k során bizonyíthatnak, és melyik zenekar vagy egyéni előadó lesz az, akiben annyira erős az a bizonyos X, hogy megnyerje az X-Faktor nyolcadik szériáját. Az élő adások egészen fordulatos és új szabályrendszerrel még több izgalmat kínálnak majd. A műsor házigazdája idén is az első gyermekével várandós Kiss Ramóna lesz, de a négy mentor személye is változatlan: Radics Gigi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti.

Puskás Peti idén ősszel műsorvezetőként is látható lesz. A csatorna 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen! című műsora után idén a VV9 powered by Big Brothert bízta rá, melyet Nádai Anikóval vezet - utóbbi a nyolcadik, 2016-os szériát már vezette Istenes Bencével. A Való Világ története 16 éve kezdődött, most pedig Magyarország egyik legsikeresebb valóságshow-ja újra beköltözik az otthonokba. A tét most is hatalmas, hiszen, aki a leendő villalakók közül a legjobbnak bizonyul, 36 millió forinttal lesz gazdagabb.

istenes-bence
Fotó: RTL Klub/Rácz Tamás

Egy másik reality is szórakoztatja ősszel az RTL Klub nézőit, hisz visszatér a Survivor is, amit ezúttal is Istenes Bence vezet. A világ legsikeresebb túlélő show-ját most is a Fülöp-szigeteken forgatta a magyar stáb. A versenyzőkre idén még keményebb és embert próbálóbb feladatok és körülmények vártak. A taktika és a kitartás játékában csak az viheti haza a 20 millió forintot, aki képes dacolni az éhséggel és a kegyetlen időjárási viszonyokkal, valamint úgy tudja manipulálni versenyzőtársait, hogy a végén ő legyen az egyetlen Survivor. 

Idén ősszel ismét csatáznak a séfek is az RTL Klubon, mégpedig A Konyhafőnök VIP 3. szériájában. A népszerű gasztro reality új, még fordulatosabb formában kerül a képernyőre. A két Michelin-csillagos séf - Sárközi Ákos és a Sanghajból a műsor kedvéért hazaérkező Rácz Jenő - ezúttal is hírességekből válogatják ki csapatuk tagjait, és döntenek a versenyben maradásukról is. A séfeket a műsor házigazdája, Fördős Zé és az előző évadokból már ismert zsűritagok is segítik. Csak egyvalaki lehet a Konyhafőnök VIP és a 10 millió forint nyertese! 

Ezt is szeretjük