Életmentő műtéten esett át Delhusa Gjon? A zenész élő adásban reagált a pletykákra
Delhusa Gjonról az a pletyka terjedt, hogy életmentő műtétje volt - tiszta vizet öntött a pohárba.

delhusa gjon 1308x736
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Delhusa Gjont néhány nappal ezelőtt műtötték meg a fejénél. A zenészről rögtön elkezdtek terjedni a hírek, melyek szerint életmentő műtéten esett át, de a sztár ma reggel a TV2 Mokka című adásában reagált a pletykákra.

Emiatt műtötték a zenészt

A zenészt a Mokka két műsorvezetője, Pachmann Péter és Szabó Dóra kérdezte arról, miért is kellett megműteni. Delhusa elmondta, volt egy kisebb sportsérülés a fején, ami nem akart begyógyulni, folyamatosan viszketett neki, ezért elment bőrgyógyászhoz, hogy megnézesse a sebet. Az orvos megállapította, hogy egy nem gyógyuló seb van a zenész fején, amit érdemes azonnal megműteni.

delhusa gjon sebe
Fotó: TV2/Mokka

- Majdnem a halálhíremet keltették, de gyakorlatilag egy zsírmirigy volt, amit eltávolítottak a bőröm alól - nyugtatott meg mindenkit Delhusa Gjon, aki szerint bolhából csináltak elefántot.

Számos ismerőse aggódott érte, és azonnal felhívta telefonon, miután elterjedtek az életmentő operációról szóló hírek, valahol pedig azt írták róla, hogy agydaganat miatt kellett az azonnali műtéten átesnie. A zenész elmondása szerint ilyenről szó sem volt, nagyjából fél óra alatt megtörtént a beavatkozás, jelenleg három kis varrat van a fején. Sőt, már a műtétének napján volt egy fellépése.

Ezt is szeretjük