A Tankcsapda frontembere 8 éve ismerte meg gyönyörű feleségét - Pirossal gyereket is szeretnének
Lukács László csak azt követően állt oltár elé, miután megtalálta élete párját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Tankcsapda frontembere ötvenéves volt, amikor két évvel ezelőtt megnősült. Lukács László sosem tartotta magát megrögzött agglegénynek, csak azért várt a nősüléssel, mert meg akarta találni azt a nőt, akivel valóban egy életre szól a holtomiglan-holtodiglan. 

Az 52 éves énekes szeretne édesapa is lenni, feleségével bármikor örömmel vennék a gólyahírt, hogy érkezik a kisbabájuk. 

Lukács László megtalálta az igazit

- A feleségemet, Pirost már nyolc éve ismerem, amióta összeházasodtunk, nem változott meg gyökeresen az életünk, hiszen már azt megelőzően együtt éltünk. Jó dolog, hogy nem kellett egymást megtanulnunk.

Életem egyik legjobb döntésének tartom a házasságot.

Ő az a nő, akivel azt érzem, hogy életem végéig vele akarok élni. Korábban ezt másnál sosem tapasztaltam - vallotta be a Story magazinnak

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gratulálunk!!!🤘🤘🤘 #tankcsapda #wedding #lukacs #rockandroll

Tankcsapda (@tankcsapda) által megosztott bejegyzés,

Idealistának tartja magát, mindig is úgy érezte, hogy életében egyszer szeretné kimondani a boldogító igent, de csak azzal a nővel, akivel egy életre kötnek szövetséget. Pirosban találta meg a nagy Őt, és számára nem volt kérdéses, hogy eljön az a pillanat, amikor feleségül veszi. Ez a pillanat 2018 szeptemberében jött el, ekkor vette el a húsz évvel fiatalabb, gyönyörű nőt, akinek a szépsége mellett a gondolkodásmódja fogta meg. 

- Piros tisztában van velem, elfogadja, hogy ki vagyok, amihez hozzátartozik a zenekar is. Nem próbált más embert faragni belőlem, ha így lett volna, nem mentünk volna az oltár elé. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Bő harminc éve zenél, és éli a rocksztárok életét, de a Tankcsapda tagjaival nem csapnak napokig tartó duhajkodásba, annak már lejárt az ideje, ennyi idősen három nap ivászat után nem tudnának professzionálisan dolgozni. 

Az nem érdekli, mennyi ránca van, de arra figyel, hogy jól érezze magát a bőrében. Rendszeresen fut, igyekszik egészségesen élni, ami azért is fontos, mert feleségével szeretnének családot alapítani. Debrecenben élnek a város szélén egy kertes házban, amit szeretnék, ha gyerekzsivaj tölthetne meg.    

lukacs-laszlo
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Boldogságban élünk, és szeretnénk, ha lenne gyerekünk. Már dolgozunk is az ügyön, bármikor jöhet a trónörökös - árulta el az énekes a hetilapnak. 

Pataky Attila felesége

Pataky Attila és felesége, Orsi már tíz éve ismerik egymást, egy EDDA-koncerten találkoztak. Először csak barátok voltak, olyan is megesett, hogy az énekes Orsinak öntötte ki a szívét szerelmi csalódásai után, aztán egyre közelebb kerültek egymáshoz, és végül szerelembe estek. 

Ezt is szeretjük