Kutyafalka támadta meg a magyar énekesnő kislányát: súlyosan megsérült

Lukács Gabi énekesnő lánya súlyos sérüléseket szerzett, amikor megtámadta egy falka kutya.

Lukács Gabi énekesnő, akinek a Változnak az idők című slágert is köszönhetjük, egy durva kutyatámadásról számolt be, ami a kislányát érte.  

A Blikknek beszélt arról, hogy 13 éves gyermekének milyen súlyos sérüléseket okozott február 10-én egy falka kutya Zsámbékon. 

Lukács Gabi lánya kutyatámadás áldozata

A kislány az édesapjával tervezett találkozóra igyekezett, amikor az iskolához közeli útnál három kicsi, majd járom nagyobb termetű kutya is rátámadt. Szerencsére már akkor felhívta az édesapját, amikor meglátta a gazda nélkül kóborló kutyákat. Miután az ebek rátámadtak, és a földre teperték, az apa csak a sikolyait hallotta a telefonban. Hat perc alatt odaért, és lerugdalta lányáról a kutyákat. 

- Négy végtagja sérült komolyabban, hála istennek a törzse, a nyaka és a feje nem sérült. Azt gondolom, szerencsénk van, hogy ez télen történt, ezért vastag kabát és sál volt rajta, de a kabátját és minden ruháját széttépték. Amikor az apukája megmentette, és leszedte róla a kutyákat, addigra gyakorlatilag mindent lecincáltak róla - mesélte Lukács Gabi a lapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A kislány ezt követően azonnal kórházba került, ahol elaltatták, és egy több mint kétórás műtéten esett át. 

- Amikor odaértem, mintha egy horrorfilmbe csöppentem volna. Cafatokra tépték a lányomat. Mindkét lába bokától combig be lett kötve, a bal keze a vállától a csuklójáig szintén. (…) Jelenleg vannak még csomók a harapások környékén a testén. Maga a gyógyulás testileg és lelkileg egy hosszabb folyamat lesz.

A kislány a héten már visszament az iskolába. Még rémálmai vannak, az édesanyja szerint szakember, pszichológus segítségét is igénybe fogják venni. 

A kutyákkal már másoknak is volt bajuk, egy babakocsit toló kismamára is rárontottak, sőt az énekesnő lánya elleni támadás előtt még a rendőröknek is nekimentek. Lukács Gabi azt mondta, mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy hasonló eset ne fordulhasson elő, állatvédő testületekkel is felvette a kapcsolatot.

Galambos Lajos kórházba szállításának oka

Galambos Lajos csütörtök délután először szólalt meg azóta, hogy előző nap szirénázó mentő vitte kórházba boldogasszonypusztai birtokáról. 

Megszólalt Galambos Lajos a kórházból: ezért vitte be szirénázó mentő

Galambos Lajos elárulta, miért szállította tegnap otthonából mentő a kórházba.

Elolvasom

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük