Megszólalt Galambos Lajos a kórházból: ezért vitte be szirénázó mentő

Galambos Lajos elárulta, miért szállította tegnap otthonából mentő a kórházba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Galambos Lajos először szólalt meg azóta, hogy tegnap délután szirénázó mentő vitte kórházba boldogasszonypusztai birtokáról. 

Ügyvédje annyit mondott a Blikknek, hogy a zenész annyira rosszul lett az otthonában, hogy mentőt hívtak hozzá, a kiérkező mentősök pedig a kórházba szállítás mellett döntöttek.

Galambos Lajos kórházba szállításának oka

A napilap munkatársának sikerült Galambos Lajossal ma telefonon beszélnie. Elmondta, mi történt tegnap.

galambos-lajos
Fotó: Profimedia

- Egy távoli rokon, egy sokat segítő családtag volt mellettem az otthonomban, amikor rosszul lettem. Olyan fulladásos roham tört rám, hogy tényleg pánikba estem. Ennek ellenére nem akartam, hogy mentőt hívjon hozzám, ő is annyira megijedt, hogy nem hallgatott rám - árulta el a trombitaművész. Tegnap délután a sürgősségire került. A zenész telefonon beszélt állapotáról.

A tatabányai kórház sürgősségi osztályán számos vizsgálatot végeztek rajta.

- Felírtak egy újabb gyógyszert is, amit ezentúl napi rendszerességgel kell szednem a korábbi kezelések mellett. És ami a legfontosabb és legfájóbb, hogy a fulladások miatt határozatlan időre eltiltottak a trombitálástól is. 

Galambos Lajos kastélya

A kétszáz évvel ezelőtt épült ingatlan három és fél milliárdot ér. Kívülről olyan, mint amilyen palotákat mesékben vagy kosztümös drámákban szoktunk látni. A 14 lakosztályos kúria komoly múltra tekint vissza.

Ezt is szeretjük