A magyar színésznőt ezért pofozták fel az utcán: a villamosról is lelökték

Balázs Andi nem egy torokszorító helyzetbe került az elmúlt években.

balázs-andi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aki követi a közösségi médiában Balázs Andit, az pontosan tudhatja, szívügye a gyengék és elesettek megsegítése. Tűzön-vízen át megvédi azt, aki segítségre szorul, még akkor is, ha ezzel a saját testi épségét kockáztatja.

Hatalmas igazságérzettel áldotta meg az élet, már gyerekként sem bírta elviselni, ha valakit indokolatlanul bántanak vagy szidnak. 

Balázs Andi pofonja

Kiállt az osztálytársaiért még a tanárokkal szemben is, és a mai napig keményen beleáll az olyan helyzetekbe, amikor azt látja, valakit minden ok nélkül bántanak. 

Ha kell, felveszi a kesztyűt az agresszorral szemben, ennek veszélyeit saját tapasztalataiból tudja: kapott pofont, sőt még a villamosról is lelökték egyszer, amikor egy idős bácsit próbált megvédeni pár fiatallal szemben. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Körbeállták szegényt a villamoson, rugdosni kezdték. Odamentem segíteni, mire ők, amikor a megállóban kinyílt az ajtó, kilöktek a villamosból a peronra. Szerencsémre két rendőr lába elé estem, akik le is kapcsolták őket a következő megállónál - kezdte a Hot! magazin interjújában.

baláus
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Nem ez volt az első eset, hogy a színésznő a támadók és az áldozat közé állt. Az a mottója, inkább őt bántsák, mint a védteleneket. Többször olyan is előfordult, hogy egy kisállatot kellett megóvnia gazdája agressziójától.

Egy alkalommal az utcán szembesültem azzal, hogy egy férfi ököllel ütötte a kutyáját. Odamentem, és próbáltam jobb belátásra bírni: "Ugyan mit tett ez a kutyus, hogy ezt érdemli?”

A reakció azonnali agresszió volt: én is kaptam egy pofont.

- De nem bántam. Intézkedtem, és később az állatvédők el is vették tőle az állatot.

Csonka András magánélete

Csonka Andrást a ’90-es évek eleje óta ismeri az egész ország, a magánéletéről viszont csak keveset és ritkán beszél. 

Ezt is szeretjük