Horváth Tomi és gyönyörű felesége: Andika az énekesért hagyta el gyermeke apját
Horváth Tomi és Andika elsöprő szerelme felülírt mindent.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Tomi először 16 esztendősen próbálkozott a tehetségkutatók világával, jelentkezett a Megasztár negyedik évadába, ám ekkor nem jutott be az élő show-ba. A 2009-es Csillag Születikkel nagyobb szerencséje volt, a középdöntőig sikerült menetelnie. A műsor után azonban nem indult be annyira a zenei karrierje, mint várta volna, így másfél év fővárosi élet után hazaköltözött Dunaújvárosba.

A sors akarta, hogy visszatérjen szülővárosába, hiszen itt talált rá a szerelem. Hét és fél évvel idősebb feleségét egy kávézóban ismerte meg. Miután megpillantotta az üzletvezetőként dolgozó Andikát, le sem tudta venni róla a szemét. Ezután mindennap meglátogatta a helyet, és hosszú órákat töltött ott.

Horváth Tomi felesége érte hagyta el gyermeke apját

- Azt éreztem, hogy megláttam, és ez valami több, sokkal több annál, mint amit eddig éreztem. Onnantól kezdve bejártam, rengetegszer ott voltam a kávézóban, akkor is, amikor egy forintom sem volt: kikértem egy kólát, és azzal ültem ott egy egész napot - mesélte 2021 júniusában Osváth Zsolt YouTube-műsorában.

horváth-tomi-1
Fotó: YouTube/ZSHOW time

A vonzalom a kezdetekben nem volt kölcsönös, Andikának eleinte nem volt szimpatikus a sokszor túl harsányan viselkedő fiú. Egy napon azonban szemet szúrt neki, hogy a megszokottnál csendesebb. Ekkor ment oda hozzá, és tudakolta meg, mi lehet a baj.

- A pincében volt az irodám, mentem le, és akkor volt az bennem, hogy vajon mi lehet vele, ő nem ilyen, nem így szokott viselkedni. Elkezdett érdekelni, leültem hozzá beszélgetni, és akkor mesélte el, hogy nemrég halt meg az anyukája, nehezebb napja van. Ahogy elkezdtünk beszélgetni, rájöttem, milyen értékes lélek. Onnantól kezdve mindennap beszélgettünk - emlékezett vissza a sztárfeleség.

horváth-tomi-2
Fotó: YouTube/ZSHOW time

Andika ekkor még együtt volt kisfia édesapjával, ám nem volt boldog abban a párkapcsolatban. Ennek ellenére nagyon sokáig önmagának sem akarta beismerni, hogy van valami közte és Horváth Tomi között. Azzal nyugtatta a lelkét, hogy mindez egy erős barátság. Egy ölelés változtatott meg mindent, ezután be kellett ismernie, szerelmes lett.

- Úgy voltunk együtt, hogy külön szobában aludtunk. Én Dáviddal aludtam, a volt párom pedig a másik szobában. Teljesen meghalt köztünk a testiség. Az elején nyilván nehéz volt, mert valahol benne volt Tomi is a pakliban, bár én abban hiszek, hogy egy harmadik soha nem jöhet, ha minden rendben van két ember között. Sajnos nagyon sok olyan helyzet van, amikor valaki túl gyenge, és nem tud kilépni egy kapcsolatból, kell egy külső megerősítés. Ez az egy, amit nagyon bánok a kapcsolatunk indulásában. Előtte soha senkit nem csaltam meg.

Jó két év volt, mire feldolgoztam, hogy ilyet tettem, de nem tudtam nem együtt lenni Tomival.

Pápai Joci és felesége, Anita

Pápai Joci és felesége között akkora az összhang, hogy szinte befejezik egymás mondatait. Gyermekeiket is ebben az egyetértésben nevelik. Anita két gyerkőccel ajándékozta meg az énekest: lányuk, Hanna 2005-ben, míg fiuk, Zalán 2011-ben látta meg a napvilágot.

Ezt is szeretjük