Csonka Andrásnak ezért nincs felesége és gyereke: elárulta, 57 évesen miért egyedülálló

Csonka András elárulta, miért nem klasszikus családmodellben él, ennek milyen előnyei és hátrányai vannak.

csonka-andras-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csonka Andrást a ’90-es évek eleje óta ismeri az egész ország, a magánéletéről viszont csak keveset és ritkán beszél. 

Az színész a Sláger FM-en mesélt arról, miért egyedülálló 57 évesen, és életének mely két területe az, ahol örülne a változásnak.

Csonka András magánélete

Csonka András akkor vált ismertté, amikor 1991-ben szerepet kapott a Família Kft. című sorozatban: Picit, Szép Ádám (Kárász Zénó) egyik barátját alakította. Az RTL Klub 2022 márciusában indult, A séf meg a többiek című sorozatában halszakácsot alakít. A színházba járók is imádják, az Operettszínházban és a Madách Színházban számos híres musicalben játszott, de prózai szerepekben is láthatta a közönség.

A séf meg a többiekben Ferit, a Monet szakácsát, a halak mesterét alakítja.
A séf meg a többiekben Ferit, a Monet szakácsát, a halak mesterét alakítja.
Fotó: RTL Magyarország/Udvardi Attila

Négy lemeze jelent meg, az első 1997-ben, és hat hét alatt platinalemez lett, a harmadik, a Ding Dong pedig aranylemez. Műsorvezetőként 1998-ban a TV2 Kifutó című show-műsorában mutatkozott be, 2000-től 11 éven át az RTL Klub Reggeli magazinműsorának át egyik műsorvezetője volt, de vezette Liluval a a Szombat Esti Láz negyedik évadát is. 2021 februárjától a LifeTV Ébredj velünk! című reggeli műsorának egyik arca.

Csonka András szinte egész nap gőzerővel dolgozik: a reggeleket műsorvezetéssel, az estéket színházi előadással zárja, a kettő között zenei karrierjét építgeti, de közösségi oldalai gondozására is nagy figyelmet fordít.

- Kicsit hadilábon állok az idővel, de csak azért, mert mindig rájövök, hogy milyen gyorsan telik. A minap találkoztam Keleti Andreával, és fogtam a fejem, hogy már 16 éve annak, amikor a Szombat Esti Lázban együtt táncoltunk. Olyan, mintha csak egy tüsszentés ideje telt volna el azóta. Ilyenkor mindig elgondolkodom azon, hogy mi volt még. Az elszalasztott lehetőségek, a kihagyott dolgok, és persze ott vannak a megvalósításra váró álmok is - mondta András a Sláger Kult műsorvezetőjének Sándor Andrásnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nagyon hálás azért, hogy mind a színházi, mind a zenei pályán sikereket könyvelhet el, ahogy a műsorvezetői munkát is nagyon élvezi, ugyanakkor van két terület az életében, ahol szeretné még megvalósítani az álmait.

- Most lett 25 éves az első lemezem az Állj meg, kislány! 2020 nyarán már tervben volt, de a pandémia miatt nem tudott megvalósulni egy koncertshow. Rengeteg fellépésem volt ebben a 25 évben, de egy igazi, profi zenészekkel, kicsit koncert, kicsit színház előadás még nem jött össze. Ez egy álom, ami, remélem, hamarosan beteljesülhet.

Bár Csonka András jól érzi magát egyedülállóként, örülne, ha a magánéletében is változás történne. 

- Az álmok kategóriájába tartozik a magánélet is, de ezen a területen „kiszolgáltatottabbnak” érzem magam. Ez a generáció erősen sodródik az árral, ötven fölött ez nem egyszerű. Sok rigolyánk van, sok dolgot megszoktam én is... nagy hatalom, ha az ember azt csinálja, amit akar, és nem kell alkalmazkodnia senkihez. A boldogság percekből, pillanatokból áll, igyekszem minél többet begyűjteni ezekből így is. 

csonka-andras
Fotó: Sláger FM

- Az, hogy nem élek egy klasszikus családmodellben, el kell fogadni, próbálom kihasználni az előnyeit, a hátrányait pedig ledolgozni. Úgy tűnik, hogy ahogy a szakmámban igénylem a függetlenséget mint szabadúszó, ez a magánéletemben is lecsapódik, de ettől még nem fogok a Dunának menni - árulta el a színész.  

A teljes beszélgetés ezen a linken érhető el.

Csonka András otthona

A színész gyönyörű lakásban éli mindennapjait, ráadásul még a környezete is impozáns, ugyanis otthona a Naphegyen található, ahonnan egész Buda látképe elénk tárul.

Csonka András megmutatta gyönyörű lakását - Csodás kilátás nyílik a budai várra

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Magyarország/Udvardi Attila

Ezt is szeretjük