Lovas Rozi egyik napról a másikra veszítette el szerelmét: élete legnagyobb traumája volt
Lovas Rozi a 20 perc őszintén című videósorozatban élete legnagyobb tragédiájának nevezte volt párja elvesztését.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lovas Rozi országos ismertségét a 2017-ben indult A mi kis falunk című sorozatnak köszönheti, Erika és sorozatbeli párja, Gyuri (Lengyel Tamás) hamar a nézők egyik kedvencévé vált. 

A sorozatbeli karaktere ikreknek adott életet a hatodik évad elején. A 35 éves színésznő is édesanya. 2020 májusában született meg a kisfia, egy hónappal korábban ment férjhez gyermeke édesapjához, Horváth János Antal rendezőhöz, 2021 augusztusában pedig kiderült, hogy második gyermekével várandós, a kis Misa testvére februárra várható.

Lovas Rozi élete tragédiája

Az élete nem volt mindig ilyen boldog és kiegyensúlyozott. Évekig egy párt alkotott Balikó Tamás színész-rendezővel, a Pécsi Nemzeti Színház egykori igazgatójával, aki 2014. november 30-án otthonában szívinfarktust kapott, és 56 évesen elhunyt. Lovas Rozi a 20 perc őszintén című videósorozatban arra a kérdésre, hogy „Élete legnagyobb traumája egy szeretett férfi elvesztése volt?”, igennel válaszolt. 

Van egy ember, akit szeretsz, vagy a legjobban szeretsz a világon, az egyik percben még él, a másikban már nem, és soha többé nem lesz.

- Ez traumatikus esemény az ember életében, ami nagyon sok mindennel jár. Nem tudom, hogy lehet-e túl lenni rajta - vallotta be a Femcafe főszerkesztőjének, Kraszkó Zitának. 

- Ez egy nagyon nehéz időszaka volt az életemnek, de arra büszke vagyok magammal kapcsolatban, hogy az égiek vagy az én elmélyülésem viszonylag hamar segített megérteni, hogy muszáj valahogy megszeretnem ezt az érzést vagy ezt a hiányt magamban. Illetve nem feltétlenül megszeretni, de a barátommá tenni, mert ezzel már együtt kell élni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Amíg erre rájött, az nem sok idő volt, a munka volt hosszadalmas, amíg megpróbálta a nagy szerelme elvesztését feldolgozni. 

lovas-rozi
Fotó: YouTube/20 perc őszintén

- Levegőhöz jutni is elég sok idő. Durva hasonlat, de kicsit annyira, mint a kisfiam születése után: már semmi nem ugyanaz, mint előtte volt, mert egy akkora tudás és olyan új dimenzió nyílt az életemben, ami önmagában megváltoztat. Ezt meg lehet szeretni.    

Tímár Éva és Bujtor István

Tímár Évát a tévénézők A mi kis falunk mindenbe belekotnyeleskedő, ősz hajú Joli nénijeként ismerik. Szinkronizált, több sorozatban, számos játék- és tévéfilmben szerepelt, volt, amelyikben egykori szerelmével, Bujtor Istvánnal együtt. Az Ötvös Csöpi-filmek legendás színészével és rendezőjével egy évtizeden át alkotott egy párt.  

Ezt is szeretjük