Lotfi Begi 7 éve nős: az énekes Rékáért hagyta el volt párját
Lotfi Begi és Réka már 12 éve alkotnak egy párt, és három gyermekük született.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lotfi Begit a Compact Disco frontembereként ismerte meg a széles nagyközönség. A zenekar a Sound of Our Hearts című dalukkal megnyerte a 2012-es A Dal című műsort, így ők képviselték Magyarországot abban az évben az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol a 24. helyen végeztek. 

Begi 2018-ban kivált a zenekarból, azóta számos énekesnek és zenésznek készít dalokat, producerként és DJ-ként is tevékenykedik. 

Lotfi Begi és felesége

Nemcsak a karrierjére lehet büszke, hanem a családjára is: feleségével hét éve élnek boldog házasságban, és három gyermeket nevelnek. A boldogságért azonban neki is meg kellett küzdenie: amikor beleszeretett Rékába, még párkapcsolatban élt. 

lotfi-begi-felesege
Fotó: Femina/Lévay Máté

A Blikknek azt mesélték, a Facebookon ismerkedtek, üzeneteket váltottak egymással, amit randizás követett. A legelső találkozás során azonban Lotfi Begi elfelejtette megemlíteni, hogy párkapcsolatban él. 

- Nem sejtettem semmit, véletlenül derült ki a dolog, amit Begi viszonylag gyorsan rövidre is zárt, ennek már 12 éve, és azóta is boldogok vagyunk! - árulta el a napilapnak Réka. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Öt év után összeházasodtak, amikor a zenész megkérte párja kezét, az már várandós volt a kislányukkal. 

lotfi-begi-felesege-2018
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Nem sokkal a Valentin-napon tartott születésnapom után, március 8-án vettem el feleségül. Idén lesz a hetedik házassági évfordulónk, Zazi pedig nem sokkal az esküvő után született. Három évvel később jöttek a fiúk is, akik az elején hármas ikreknek indultak, végül ketten maradtak - osztotta meg a lap olvasóival Begi. 

P ápai Joci és felesége

Pápai Joci és felesége nem is különbözhetnének jobban, mégis 16 éve boldogok egymás oldalán. Anita szőke hajával és alabástrombőrével mindenkit levesz a lábáról, míg férje ennek ellentéte, sötét haja és barna szeme van. Emiatt gyakran találják szembe magukat furcsa, kérdő tekintetekkel az utcán, amikor együtt mutatkoznak.

Ezt is szeretjük