Lotfi Begi 7 éve nős: az énekes Rékáért hagyta el volt párját

Lotfi Begi és Réka már 12 éve alkotnak egy párt, és három gyermekük született.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Lotfi Begit a Compact Disco frontembereként ismerte meg a széles nagyközönség. A zenekar a Sound of Our Hearts című dalukkal megnyerte a 2012-es A Dal című műsort, így ők képviselték Magyarországot abban az évben az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol a 24. helyen végeztek. 

Begi 2018-ban kivált a zenekarból, azóta számos énekesnek és zenésznek készít dalokat, producerként és DJ-ként is tevékenykedik. 

Lotfi Begi és felesége

Nemcsak a karrierjére lehet büszke, hanem a családjára is: feleségével hét éve élnek boldog házasságban, és három gyermeket nevelnek. A boldogságért azonban neki is meg kellett küzdenie: amikor beleszeretett Rékába, még párkapcsolatban élt. 

lotfi-begi-felesege
Fotó: Femina/Lévay Máté

A Blikknek azt mesélték, a Facebookon ismerkedtek, üzeneteket váltottak egymással, amit randizás követett. A legelső találkozás során azonban Lotfi Begi elfelejtette megemlíteni, hogy párkapcsolatban él. 

- Nem sejtettem semmit, véletlenül derült ki a dolog, amit Begi viszonylag gyorsan rövidre is zárt, ennek már 12 éve, és azóta is boldogok vagyunk! - árulta el a napilapnak Réka. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Öt év után összeházasodtak, amikor a zenész megkérte párja kezét, az már várandós volt a kislányukkal. 

lotfi-begi-felesege-2018
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Nem sokkal a Valentin-napon tartott születésnapom után, március 8-án vettem el feleségül. Idén lesz a hetedik házassági évfordulónk, Zazi pedig nem sokkal az esküvő után született. Három évvel később jöttek a fiúk is, akik az elején hármas ikreknek indultak, végül ketten maradtak - osztotta meg a lap olvasóival Begi. 

P ápai Joci és felesége

Pápai Joci és felesége nem is különbözhetnének jobban, mégis 16 éve boldogok egymás oldalán. Anita szőke hajával és alabástrombőrével mindenkit levesz a lábáról, míg férje ennek ellentéte, sötét haja és barna szeme van. Emiatt gyakran találják szembe magukat furcsa, kérdő tekintetekkel az utcán, amikor együtt mutatkoznak.

Ő Pápai Joci szőke, kék szemű felesége már 16 éve - Sokszor megkapták, hogy nem illenek össze

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük