Lola búcsút intett a sötét hajnak: új frizurája megosztja a rajongóit
Lola nagyon meglepte rajongóit, amikor megmutatta, milyen az új haja. Nem mindenkinek jött be a változás.

lola-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lolát barna tincsekkel ismertük meg, és az elmúlt másfél évtizedben így lopta be magát a rajongói szívébe. 2005-ben a Szerelem című dalát is így énekelte az Eurovíziós Dalfesztivál magyar döntőjében, ahol ötödik helyezést ért el.

2022 tavaszán azonban úgy döntött, ideje egy kicsit megújulni, így változtatott a frizuráján, és egy tőle szokatlan, jóval világosabb hajszínt választott magának. 

Lola új frizurája

Lola eddigi karrierje során alapvetően a sötétbarna árnyalatokat kedvelte, ám voltak olyan időszakai, amikor merész kísérletezésbe kezdett. Néhány évvel ezelőtt például előbb rövid barna, majd még rövidebb szőke hajjal hódított. 

Az utóbbi időben félhosszú, sötét tincsekkel mutatkozott, így tényleg sikerült igazán meglepnie a rajongóit, amikor kiposztolta jelenlegi frizuráját az Instagram-oldalára. “Mintha tavasz lenne” - írta a fotó mellé a 33 éves sztár.

Az énekesnő-műsorvezető háromezernél is több lájkot kapott a képre, a kommentek szintén ömlöttek a poszt alá. A többség imádja az új külsejét, mindenkinek azonban senki nem tud megfelelni, így akadtak olyanok, akik a többiekkel ellentétben negatív kritikát fogalmaztak meg. Lola maga írta az egyik kommentben, hogy köszöni a dicséretet, de "megoszlanak a vélemények".

“Ez a szín nagyon jó!” “Szuper jól áll neked ez a szín”

“Huuu, de jól áll ez a hajszín! Sokkal jobb, mint a sötét!”

“Nagyon jó ez a hajszín!! Nekem sokkal jobban tetszik mint a sötét!!”

“Gyönyörű vagy! Nekem a fekete jobban tetszett, de ez se rossz!” - olvasható a hozzászólásokban.

Emilio felesége, Tina szőkén

Jellinek Tina 2021 januárjában a pluszkilók után hosszú, fekete hajától is megvált. Amióta long bob fazonúra vágatta a tincseit, úton-útfélen megállítják, hogy megdicsérjék új külsejét. Nem szégyelli a múltjának azon részét sem, amikor még jóval teltebben és szőke hajkoronával élte a mindennapjait.

Cover-fotó: MTVA

Ezt is szeretjük