Liptai Claudia az RTL-en tér vissza a műsorvezetéshez: szilveszter este láthatjuk a képernyőn
Liptai Claudia lesz az RTL 2 NőComment!-Szilveszter című nagyszabású show-jának háziasszonya.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia számára nagy fordulatot hozott a 2018-as év decembere, ekkor döntött úgy, hogy nem hosszabbítja meg lejáró szerződését a TV2-nél. Egy esztendővel később, 2019 júliusában derült ki, hogy visszatér arra a csatornára, amelyen annak idején a pályáját kezdte, az RTL Klubra.

A Tanár harmadik szériájának egyik szereplőjeként tűnt fel a csatornán, majd az Álarcos énekes második szezonjában ő volt az első, aki a Röfi álarc mögé bújhatott, valamint vendég nyomozóként is szerepelt a produkcióban. Ám műsorvezetői szerepben már jó ideje nem láthattuk. 

Liptai Claudia az RTL Klubon vezet műsort

2020 szilveszterén újra háziasszonyként tűnik fel a képernyőn, ugyanis ő váltja a NőComment című talk-show eddigi műsorvezetőjét, Ábel Anitát. A nagyszabású, NőComment!-Szilveszter névre keresztelt show-t december 31-én tűzi műsorára az RTL II.

liptaiclau 1
Fotó: RTL Klub/NőComment! - Szilveszter

Már múlt hét óta sejteni lehetett a 47 éves sztár Instagram-bejegyzése alapján, hogy valamilyen izgalmas dologra készül, ám pénteki posztjában még nagyon sejtelmesen fogalmazott.

"Nem véletlenül látszik a meghatottság az arcomon, mert hosszú idő után egy igazán nagyszabású show műsorvezetője leszek. Hogy mi az, még titok de az nem, hogy mielőtt belevágtunk a legfontosabb volt a biztonság. Azért, hogy félelem nélkül megölelhessük egymást és kacaghassunk egy jót a másikra borulva mindannyian teszteltettük magunkat" - írta az oldalán.

liptai 2
Fotó: RTL Klub/NőComment! - Szilveszter

A szilveszteri adás bővelkedni fog az illusztris vendégekben. Geszti Péter, Dobó Kata, Nagy Ervin, Hadas Kriszta, Lovász László, Oroszlán Szonja, Pirner Alma, Tornóczky Anita, Szily Nóra, Puskás Peti és Hajós András is feltűnik majd benne - olvasható az RTL Magyarország közleményében.

Liptai Claudia gyerekei

Liptai Claudia soha nem volt boldogabb, mint most, mert olyan családja van, amilyenről mindig is álmodott. Panka lánya már 14 éves, és magasabb, mint az édesanyja. Kisfia, a négyéves Marci számára pedig az idei lesz az a karácsonya, amikor már megérti, mit jelent a karácsonyfa, az ünneplés és ajándékozás. 

Ezt is szeretjük