Liptai Claudia lánya gyönyörű modell lett: Panka fotóján ámul mindenki
Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Panka gyönyörű a róla készült fotón.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világon ismert az a Frida Kalhlóról készült fotó, amit Nickolas Muray, azaz Muray Miklós, magyar származású fotográfus készített 1939-ben. A Sugarbird egyedülálló fotósorozatot készített, amellyel a 21. század Fridáit keresik. 

Az ötletet a világhírű mexikói festőnő által inspirált, Sugarbird loves Frida Kahlo kollekciójuk adta. 

Liptai Panka modell

A fotósorozatban Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Gesztesi Panka is szerepel, aki nagyon élvezte a munkát, és örülne, ha lenne folytatása, mert nagyon érdekli a modellkedés. 

- Frida Kahlót nagyon sok rágalmazás érte élete során, mégis mindig kiállt önmagáért, és erős tudott maradni, ami rendkívül inspiráló. Nagyon jól éreztem magam ebben a szerepben, izgatottan vártam már ezt a napot, hiszen korábban nem volt még részem hasonló élményben – mondta a 14 éves tinilány, akinek fotói láttán az édesanyja is elámult.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Amikor megláttam a fotókat, nagyon érdekes érzések kerítettek a hatalmukba. Egy nőt láttam magam előtt. Egy még nőiesebbet, mint az én kicsi Pankám, és rögtön az volt az első gondolatom, hogy istenem, az apukája mennyire büszke lenne rá! – nyilatkozta a Borsnak a 47 éves sztár.

Gesztesi Panka mellett Schobert Norbi és Rubint Réka lánya, Schobert Lara, valamint több ismert, különböző korú és hivatású magyar sztár is részt vett a fotózáson. Képes összeállításunkban megnézheted őket is.

Ezt is szeretjük