Liptai Claudia üvöltve zokogott: tragédiával végződött a szerelmes történet
Liptai Claudia elárulta, melyik volt az egyik legmeghatározóbb olvasmányélménye, amelynek a végére érve sírásban tört ki.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia a férjével, Pataki Ádámmal közös műsorában mesélt arról, mennyire megérintette a világ egyik legismertebb szerelmes története. 

A műsorvezető olvasta a könyvet, és látta a belőle készült filmet is, ám üvöltve zokogást csak az előbbi váltott ki belőle. 

Liptai Claudia és a Love Story

Bár Liptai Claudia mindennapjait a televíziózás és a rádiózás határozza meg, amikor csak teheti, örömmel ragad könyvet, és hódol olvasási szenvedélyének.

liptai-claudia
Fotó: Profimedia

- Gyerekként sokat jártam könyvtárba, amit nagyon szerettem. Volt benne valami varázslatos, komoly érzés. Ahogy a könyvek elején ott a pecsét, hogy tudja az ember, hogy azt a könyvet milyen sokan forgathatták már. Mindegyiknek különleges élettörténete van. Nagyon szeretem a könyvtári légkört - mesélte a műsorvezető, aki gyerekként is sokat olvasott.

- Az egyik legmeghatározóbb gyerekkori olvasmányélményem a Kincskereső kisködmön. Aztán később, tinédzserként Szilvási Lajos műveit bújtam. Mivel akkor kevésbé figyeltek rám, és a szeretetet sem úgy kaptam, ezekben a regényekben éltem meg azt, amire vágytam. Teljes mértékben azonosulni tudtam a főhőssel. Imádtam ezeket a könyveket. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Liptai Claudia arról is beszélt, hogy nagyon sokat adnak neki a könyvek, amik sokszor jobban megérintik, mint az azokból készült filmek. 

- Szerintem egyetlen film sem tud olyan élményt adni, mint amikor könyvet olvasunk, és a fantáziánkra bízzuk magunkat. Persze nagyon szeretem a filmeket is, de egészen más élmény filmet nézni, még akkor is, ha egy könyvadaptációról van szó. Nálam erre tökéletes példa a Love story.

- Először a filmet láttam, persze egy kicsit sírdogáltam azon is, megérintett, de egészen máshogy, mint könyvben, ahogy utána olvastam. Mikor a végére értem, üvöltve zokogtam a könyv felett, hogy mennyire szomorú, és hogy van ilyen. Emlékszem, anyukám bejött a szobámba, mert nem tudta elképzelni, mitől zokogok ennyire. Számomra a könyvek a mai napig egy olyan világba repítenek el, amelyre a filmek nem képesek - árulta el a 95.8 Sláger FM-en hallható ÉdesKettes című műsorában. 

Gesztesi Panka áttetsző estélyiben

Liptai Claudia NőComment! című műsorának szilveszteri különkiadásában azt is megmutatta, mi lesz a divat 2023-ban. Ahogy az előző évben, úgy idén is lánya, Gesztesi Panka volt az egyik modell, aki először egy gyönyörű estélyit mutatott be. A sárga színű, áttetsző anyagból készült ruhakölteményt Tóth Bori divattervező álmodta meg.

Ezt is szeretjük