Liptai Claudia összeöltözött gyönyörű lányával: a 16 éves Pankával Madridból posztolt közös fotót

Liptai Claudia madridi nyaralásukon öltözött össze tinédzser lányával, Pankával.

Liptai Claudia lánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia lánya egyértelműen örökölte édesanyja szépségét és báját. A műsorvezető egy közös képen büszkén mutatta meg, hogyan öltöztek össze lányával.

Gesztesi Panka 2016 júliusában a Gesztesi Károllyal kötött házasságában született, idén nyáron már a 16. születésnapját ünnepelhette.  

Liptai Claudia lánya

Liptai Claudia Madridba ruccant ki lányával, barátnőjével és utóbbi gyerekeivel, amíg kisebbik gyermeke, Marci és férje, Pataki Ádám apa-fia táborban töltötték a hétvégét. A spanyol fővárosból több képet is posztolt a közösségi oldalára, az egyiken Pankával mosolyog a kamerába. A képet ide kattintva nézheted meg.

Anya és lánya összeöltöztek, mindketten fekete, elegáns ruhába bújva élvezték a vacsorát, a kommentelők pedig agyondicsérték a műsorvezetőt és lányát is. 

"Nagyon csinik vagytok, élvezzétek a csajos napokat. Lányod gyönyörű! Volt kitől örökölnie!" 

"Claudia, remélem, tudod, hogy a lányod különleges szépség!"

"Nagyon szép kislány, vagyis már egy hölgy" - olvasható a hozzászólásokban.  

Görög Zita lánya

Görög Zita ritka, friss képen mutatta meg, milyen gyönyörű kamasszá cseperedett a lánya. Két idősebb gyermekét régebben mutatta meg, így még szembetűnőbb, hogy 14 éves lánya mennyit változott és nőtt friss posztjában. 

Görög Zita lánya már 14 éves: Lotti szép, mint az anyja

Görög Zita ritka, friss képen mutatta meg, milyen gyönyörű kamasszá cseperedett a lánya.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/ NőComment!

Ezt is szeretjük