Nyertes Zsuzsa 28 éves lányával a címlapon: Zsuzsó kiköpött az anyja fiatalkori mása
Nyertes Zsuzsa lánya a karrierjében és a magánéletében is révbe ért. Nem lépett édesanyja nyomdokaiba.

nyertes-zsuzsa-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyertes Zsuzsáról és lányáról gyönyörű címlapfotó készült. Zsuzsó kiköpött az édesanyja, örökölte a természetes szépségét, azonban a hasonlóság csak a külsejükre érvényes, személyiségük a szöges ellentéte egymásnak.

Míg a színésznőnek szerelme a színház, élete a színpad, és élvezi, ha az emberek megismerik, Zsuzsó visszahúzódó, csendes típus, aki inkább megfigyelőként érzi jól magát.

Nyertes Zsuzsa lánya a címlapon

Épp ezért sosem vonzotta a színpad, hiába született ebbe a közegbe, pedig már gyermekként kipróbálhatta magát édesanyja mellett. Hatévesen az Operettszínházban léptek fel együtt, később Bodrogi Gyula mellett asszisztált egy kabaréban, majd a Mikroszkóp Színpadon is játszott egy darabban - de mindezt diákmunkaként élte meg.

Egészen más területen találta meg az útját. Közgazdász és emberierőforrás-tanácsadó diplomája van.

- Tavasz óta dolgozik egy telekommunikációs cégnél. Idén a szerelem is rátalált, együtt lakik egy nagyon kedves fiatalemberrel. Zsuzsókám magánélete rendben van - mesélte Nyertes Zsuzsa a Meglepetés Magazinnak.

Karda Bea lánya

Igazi ritkaságnak számít, hogy Karda Bea lányáról posztoljon. Niki születésnapja alkalmából kivételt tett, megmutatta, hogyan ünnepelték meg augusztus 11-én, hogy egyetlen gyermeke betöltötte a 41. életévét.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Life TV/Ébredj velünk!

Ezt is szeretjük