Liptai Claudia 48 évesen jobban néz ki, mint a húszas éveiben: nem követi a divatot szolgamód
Liptai Claudia szerint, ha valaki lelkileg harmóniában van magával, akkor az a külsején is meglátszik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia közel az ötvenhez jobban érzi magát a bőrében, mint fiatalon. Szerinte, ha valaki lelkileg harmóniában van magával, akkor az a külsején is meglátszik. 

A műsorvezető-színésznő úgy véli, azért néz ki jobban 48 esztendősen, mint a húszas éveiben, mert már nem a divatnak és a társadalmi elvárásoknak akar megfelelni, hanem önmagának. 

Liptai Claudia külseje közel az ötvenhez

Tudja, mi áll jól neki, és nem követi a divatot szolgamód, emellett nem akar a harminc évvel ezelőtti stílusához ragaszkodni, ahogy sok 30-40 éves nő, akik ezzel tönkreteszik a megjelenésüket. 

- Ha magamra erőltetnék olyasmit, ami divat ugyan, de nekem nem áll jól, és nem érzem benne jól magam, akkor hiába viselem menő márka ruhadarabjait, nem leszek tőle szebb. 20-25 évesen ezt csináltam, pokolian öltöztem. Magamra húztam mindent, ami divatos volt, függetlenül attól, hogy jól állt, vagy nem. Fontos, hogy rugalmasak legyünk, és képesek alkalmazkodni a változásunkhoz - nyilatkozta a Story magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Szerinte most sokkal kifinomultabb, elegánsabb és önazonosabb, mint két évtizeddel ezelőtt, mert a külvilág helyett már csak magára koncentrál. Meg persze arra is, hogy a párja, a számára fontos emberek csinosnak lássák. Néhai édesanyja a példaképe, aki nagyon adott a külsejére, mindig egymáshoz passzoló táskával, cipővel és fülbevalóval jelent meg. 

- Fontos nekem, hogy ne kitérdelt mackónadrágban várjam haza a férjem, hanem magamat, a napomat és a környezetemet is megtiszteljem azzal, hogy a legjobb verziómat adom. 

- Amíg élünk, törődnünk kell a kinézetünkkel, hiszen a külsőnk képvisel minket. És mindez nem pénz, hanem ízlés kérdése. Ma, amikor megszűnni látszik a kor, a nők úgy öltözhetnek, ahogy a kedvük, a habitusuk és a stílusok kívánja. 

Persze azt is tudja, hogy sokszor eltér az ő és a nagyközönség véleménye arról, hogy milyen ruha áll neki jól. Amikor augusztus elején egyik este egy olyan fotót posztolt, amin piros, rövid ruhában mozdult ki a férjével, kapott bókokat és kritikát egyaránt. Volt, aki dicsérte, milyen csinos és dögös, mások azt írták, ez a ruhahossz inkább a lányának áll jól, neki már nem. 

"Irigyek, mert Te fel merted venni a tinis ruhát!"

"Túl rövid ez a szoknya, ez már talán Pankának illik!"

"Jaj, Istenem! Miért kell fikázni??? Hajrá Klau! Csinos vagy, amiben jól érzed magad!" - olvasható a hozzászólások között.

Liptai Claudiát nem zavarják a merőben eltérő vélemények, szerinte ahhoz minden kommentelőnek joga van, nincs ezzel semmi gond, neki nincs megfelelési kényszere. 

Liptai Claudia ruhái a Mestercukrászban

Liptai Claudia minden adásban olyan színes ruhákba öltözött, mint a cukorkák, a fagylaltok és az ínycsiklandozó sütemények vagy a díszlet és a versenyzők által megalkotott torták és desszertek. A szetteket Holdampf Linda, Maár Róbert és maga Liptai álmodták meg. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen pazar ruhákba bújt a Mestercukrász döntős hetében.

Ezt is szeretjük