Mint egy hollywoodi díva: Liptai Claudia a testhezálló ruhában lenyűgözött mindenkit
Liptai Claudia ezeket a ruhákat viselte az RTL Klub Mestercukrász című műsorának döntős hetében.

liptai-claudia-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Június 28-án indult, és július 16-án, péntek este véget ért a Mestercukrász - az édesszájú Konyhafőnök. Az RTL Klub trendi cukrászversenyében 16 elszánt hobbicukrász küzdött meg egymással hétköznap esténként. Az első hét versenyzőiből Zsizsi, Ádám és Roland, a második hétről pedig Verus, Nina és Kornél kerültek be a döntő hetébe, ahol különleges feladatokat is kaptak. 

Az egyik nap Borbély Alexandra és Nagy Ervin számár kellett esküvői tortákat készíteniük, egy másikon a műsorvezetőt és harmadik zsűritagot, Liptai Claudiát kellett meglepniük születésnapi desszerttel. A top háromba Nina, Verus és Kornél került, közülük a fináléban az utóbbi kettő mérte össze konyhai tudását és kézügyességét, a győztes pedig a rendőrnő lett. 

Liptai Claudia ruhái a Mestercukrász döntős hetében

Liptai Claudia minden adásban olyan színes ruhákba öltözött, mint a cukorkák, a fagylaltok és az ínycsiklandozó sütemények vagy a díszlet és a versenyzők által megalkotott torták és desszertek. Mivel a zsűripult többnyire eltakarta a kreációkat, amiket viselt, minden hétköznap az adás előtt posztolt egész alakos fotókat. A szetteket Holdampf Linda, Maár Róbert és maga Liptai álmodták meg.

Képes összeállításunkban megnézheted, Liptai Claudia milyen pazar ruhákba bújt a Mestercukrász döntős hetében, de azt is megnézheted, milyen kreációkban láthattuk az első, illetve a második héten.

Cover-fotó: RTL Magyarország/Tulok András

Ezt is szeretjük