Liptai Claudia citromsárga ruhája telitalálat volt: bejött a nézőknek
Liptai Claudia az RTL Klub Mestercukrász című műsorának második hetében is színes ruhákban ragyogott.

liptai-claudia-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Június 28-án elindult a Mestercukrász - az édesszájú Konyhafőnök. Az RTL Klub trendi cukrászversenyében 16 mindenre elszánt hobbicukrász küzd meg egymással hétköznap esténként. 

Az első hét versenyzőiből Zsizsi, Ádám és Roland jutott a döntőbe, a második hétről pedig Verus, Nina és Kornél kerültek be. 

Liptai Claudia ruhái a Mestercukrász 2. hetében

A versenyzők sorsáról Enzsöl Balázs cukrászséf a nemzetközi cukrásztrendek mestere, Juhos József mestercukrász, a magyar cukrászat ikonikus alakja és a műsor házigazdája és egyúttal harmadik zsűritagja, a cukrászvégzettséggel is rendelkező műsorvezető, Liptai Claudia dönt. Utóbbit minden hétköznap színes ruhakölteményekben láthatják a nézők. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az első adás estéjén azt írta a közösségi oldalain, hogy elindít egy sorozatot, aminek a Miben leszek ma este? címet adta, mert a pult miatt a csodálatos ruhái alsó része ritkán látszik, ezért rajongóinak megmutatja magát tetőtől talpig. A második héten is élénk színekben pompázott. A kreációkat hárman álmodták meg: Holdampf Linda, Maár Róbert és maga a műsorvezető.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen mesés kreációkban láthattuk Liptai Claudiát a Mestercukrász második hetében.

Cover-fotó: RTL Magyarország/Tulok András

Ezt is szeretjük