Liptai Claudia fia nagyot nőtt: Marci idén iskolába megy

Liptai Claudia és Pataki Ádám kisfia egyre nagyfiúsabb. Szülei is gőzerővel készülnek rá, hogy szeptemberben kezdi az iskolát.

liptai-claudia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik követik Liptai Claudiát az Instagramon, azok első kézből értesülhettek róla, családjával Nizzában nyaralnak. Szombaton egy szelfivel köszöntötte a francia Riviérát, ezután több olyan képet is kitett az oldalára, amelyeket gyerekeivel közösen készített.

A legfrissebb posztja egy olyan felvétel, amelyen hármasban szerepelnek férjével, Pataki Ádámmal és fiukkal. 

Liptai Claudia fia

Jól látszik, az immár hatesztendős Marci rengeteget nőtt, mióta utoljára láttuk. Egyre nagyfiúsabbak a vonásai, cukin mosolygott a kamerába. A bejegyzés második fotóján a műsorvezető lánya, Panka is látható, ahogy ölelkezve bújt össze az öccsével – az imádni való felvételt ide kattintva tudod megnézni.

Liptai Claudia és Pataki Ádám a NőComment! adásában.
Liptai Claudia és Pataki Ádám a NőComment! adásában.
Fotó: RTL II/NőComment!

Marci idén kezdi az iskolát. Bár szeptemberig még jó pár hónap hátra van, a szülei már most gőzerővel készülnek arra a napra, amikor becsengetnek.

- Mi már most elkezdtünk rá készülni. Az ágyát emeletesre cseréltük, az már nagyfiúsabb neki. A játékai rendszerezésével viszont nem voltunk elégedettek, ezért Ádám egy fantasztikus bútorrendszert tervezett, ami megoldás lett a problémára. Ehhez azonban előtte egy alaposabb lomtalanítás is kellett, hogy csak a szükséges dolgokat pakoljuk át az új bútorba - mesélte Liptai Claudia a 95.8 Sláger FM-en hallható ÉdesKettesben.

Liptai Claudia lánya a kifutón

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lányából gyönyörű és magas tinédzser lett, akit felfedezett a divatszakma. Gesztesi Panka mutatta be a Sugarbird 2022-es kollekciójának egyik ikonikus darabját is. 

Cover-fotó: RTL II/NőComment!

Ezt is szeretjük