Liptai Claudia férje ezért fogyott le: Pataki Ádám pokoli fájdalmakkal került kórházba
Liptai Claudia férje, Pataki Ádám a kórházi kezelésnek és néhány kiló mínusznak köszönhetően egyre jobban van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia férjét, Pataki Ádámot évek óta kínozta fájdalom, amelynek okára csak nemrég jöttek rá az orvosok. A kórházi kezelésnek és néhány kiló mínusznak köszönhetően egyre jobban van.

A mestercukrász és műsorvezető erről közös műsorukban, a Sláger FM-en futó ÉdesKettesben mesélt. 

Pataki Ádám lefogyott

Pataki Ádám évek óta nagy fájdalommal küzdött, ami sehogy sem akart szűnni a jobb csípője környékén. 

- Mikor Claudiával egy pár lettünk, volt egy régi, szép faágya, ami kicsit recsegett, ropogott. Kezdetben azt hittem, hogy az ágy kényelmetlensége okozza a fájdalmam, de hiába cseréltünk matracot, majd ágyat, a fájdalom csak nem akart szűnni - kezdte kálváriája felelevenítését a férfi, aki nem hagyta annyiban a dolgot. 

- A fájdalom egyre erősebb lett. Olyannyira, hogy egy hosszabb vezetés után mindig szörnyen éreztem magam. Keresték, kutatták a fájdalom okát, ám csak mostanra derült ki, hogy a négyes és az ötös csigolyám elkezdett kopni, ez egy idegcsoportba kapaszkodott, ami lesugároz a csípő és comb tájékára. Már ennek is örültem, hogy a baj forrását megtalálták - vallotta be. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A nemrég megtörtént kórházi kezelés óta kezdi magát jobban érezni. Rehabilitáción vett részt, masszázzsal és infúziós kúrával próbáltak javítani a helyzeten. 

Közhely, de nem véletlenül mondják mindig, hogy pár kiló mínusszal minden jobb.

- Ez az én esetemben is így van, mióta leadtam pár kilót - és a kezelés is megvolt -, jobban érzem magam.

Liptai Claudia alig várta, hogy férje hazatérjen a kórházból. Nehéz volt számára a pár nap, mindenkinek nagyon hiányzott Pataki Ádám.

- Marci miatt még inkább megmutatkozott Ádám hiánya. Ő nem tud nélküle, nélkülünk meglenni, ha egy darabig a szobájában is játszik, egy idő után biztos, hogy elindul, hogy mindkettőnknek megmutassa, mivel foglalatoskodott. Örülök, hogy csak egy pár napot volt Ádám távol, annak pedig még jobban, hogy megtalálták és kezelik a problémáját - árulta el a 48 éves sztár.

Liptai Claudia smink nélkül

Az ország egyik legismertebb műsorvezetőnőjeként számtalanszor láttuk már képernyőn. Ilyenkor stylist gondoskodik róla, hogy csinos és az alkatához, személyiségéhez passzoló ruhákban álljon kamerák elé, profi fodrász készíti el a frizuráját, és profi sminkes festi ki. Ritkán, de vállalja a természetes arcát is, mára már a gyerekként gyűlölt szeplőit is megszerette.

Ezt is szeretjük