Liptai Claudia újra műsort vezet - A férjével együtt jelentkezik jövő héttől
Február elsejétől a Sláger FM-en jelentkezik Liptai Claudia és Pataki Ádám az ÉdesKettessel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia egy hosszabb kihagyás után újra rendszeresen műsort vezet. A 47 éves sztár február elsejétől a Sláger FM-en jelentkezik férjével. 

Ezután minden hétfőn a cukrászmester Pataki Ádámmal közösen vezeti majd az ÉdesKettes című műsort. 

Liptai Claudia férjével vezeti az ÉdesKettes rádióműsort 

A minden hétfőn, 20 órától a 95.8 Sláger FM-en hallható műsorban nem csak a cukrászremekek lesznek főszerepben. Igaz, Liptai Claudia évekkel ezelőtt maga is letette a cukrászvizsgát, férjével, Pataki Ádám cukrászmesterrel közösen megnyitották első cukrászdájukat, kiadták Édeskettes című könyvüket, amiből színpadi show is született, így életük igencsak a gasztronómia körül forog. 

liptai-claudia-ferje
Fotó: Sláger FM/Sárosi Zoltán

Már ezeken az előadásokon is megtapasztalhatták a páros egyedi humorát és azt, hogy nem rejtik véka alá a világról alkotott véleményüket. Most a rádió hullámhosszán keresztül bepillantás engednek mindebbe. 

- Csak kacajt és könnyeket ígérhetek! Pont olyan lesz, amilyenek vagyunk - mondta Liptai Claudia, akinek férje, Pataki Ádám mindig is szerette a rádiózást. Annak pedig különösen örül, hogy közös rajongásuk, a gasztronómia kivesézése mellett, párosukat is még jobban megismerhetik az ÉdesKettesben. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Újra mikrofon mögé ülhetek, ezzel hódolhatok régi szenvedélyemnek, a rádiózásnak. A hallgatók bepillantást nyerhetnek, pontosabban fültanúi lehetnek annak, hogy mit gondolunk többek között például az utazásról, zenéről, filmekről, házasságról vagy a gyereknevelésről - árulta el a cukrászmester.

Liptai Claudia lánya és fia

Gesztesi Panka 14 éves, és magasabb, mint az édesanyja. Karcsú alakjával és gyönyörű külsejével nemrég már másodszor lett a Sugarbird egy kampányában modell. Marci fia is jól megnőtt, már négyéves. 

Ezt is szeretjük