Ördög Nóra elárulta, milyen valójában a viszonya Liptai Claudiával
Ördög Nóra elárulta, miért nincs rivalizálás közte és Liptai Claudia között.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra 2014 nyarán igazolt át váratlanul az RTL Klubtól a TV2 csatornához, aminek akkor Liptai Claudia volt a legismertebb női műsorvezetője, őrá bízták a nagyszabású show-műsorokat - egyedül vagy az egyik férfi műsorvezető társaként. 

Az újságok sokat cikkeztek arról, vajon két ilyen ismert arc között hogyan osztják le a csatorna nagy produkcióit, és vajon lesz-e közöttük feszültség. Egészen 2018 őszéig nem vezettek közösen műsort, de a Csak show és más semmi háziasszonyaként jól kijöttek egymással. 

Ördög Nóra Liptai Claudiáról

Ördög Nóra a műsor előtt azt nyilatkozta a Ripostnak, örül neki, hogy végre megmutathatják a közönségnek, rivalizálástól mentesen, abszolút jó viszonyt ápolnak egymással a magánéletben is, Liptai pedig azt mondta, ők már sokszor latolgatták a közös műsorvezetés lehetőségét. 

ordog-nora-liptai-claudia
Fotó: TV2

- Nórinak kivételes humora van, gyönyörű, és olyat tud ebben a szakmában, amit más nem. Úgy gondolom, hogy tökéletesen kiegészítjük majd egymást műsorvezetőként - dicsérte nyolc évvel fiatalabb kolléganőjét. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ördög Nóra az 1KANAPÉN című beszélgetős műsorban 2020 májusában fejtette ki Ostvát Zsoltnak, miért nincs közöttük cicaharc. 

- Olyan kevesen vagyunk ebben az országban, ebben a helyzetben, akikkel őszintén tudunk ugyanazokról az élethelyzetekről beszélni. Hány olyan műsorvezetőnőt tudsz ma mondani Magyarországon, aki élő műsorokban szerepel? Egy kezemen meg tudom számolni, hányan vagyunk.

Nekünk annyi közös témánk van, hogy

gyakorlatilag nem lehetett minket leállítani, amikor volt lehetőségünk együtt dolgozni Claudiával,

mert állandóan volt miről beszélnünk.  

ordog-nora-liptai-claudia2
Fotó: TV2

- Egy jó műsorvezetői kapcsolat ott dől el, hogy hátul mi történik, az öltözőben, meg amíg készülsz a műsorra, nem ott a színpadon. Hogy ennek a két embernek van-e mondanivalója egymásnak a színfalak mögött - véli a TV2 sztárja. 

Ördög Nóra és más tévések smink nélkül

Ördög Nóra is megmutatta, hogyan néz ki smink nélkül. A TV2 műsorvezetője így csak ritkán látható, mert műszempillát sem visel a szelfin. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a magyar sztárokat, akik megmutatták festetlen, természetes arcukat.

Ezt is szeretjük