Liptai Claudia legcikibb randija: akkori partnere ittasan érkezett, el is esett
Liptai Claudia a férjével vezetett, ÉdesKettes című rádióműsorában osztotta meg élete legrosszabb randiélményét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia és Pataki Ádám 2018 nyarán tartották esküvőjüket, idén júniusban ünnepelték a harmadik házassági évfordulójukat. 2015 óta alkotnak egy párt, kisfiuk 2016 októberében született. 

A pár a mai napig figyel arra, hogy ne vesszen ki a romantika a kapcsolatukból, tudjanak időt tölteni kettesben is. Az idei évfordulójukon is randiztak, a mestercukrász egy roof top bárba vitte el a 48 éves sztárt. 

Liptai Claudia legcikibb randija

Közös műsorukban, a Sláger FM-en futó ÉdesKettesben is legutóbb a randizás témakörét járták körül: nemcsak jó, hanem kevésbé jó élményeiket is felelevenítették.

- Tiniként voltak rossz választásaim, általában három hónap után szakítottam is, miközben attól tartottam, hogy ő fog velem előbb. Az elválás általában zökkenőmentesen ment, leszámítva egy esetet. 19-20 éves lehettem, az aktuális barátommal, egy német sráccal megbeszéltünk egy találkozót. Én úgy terveztem, hogy megmondom, vége. 

Ittasan érkezett meg, de azért elmondtam neki, amit szerettem volna.

Nem fogadta jól, olyannyira nem, hogy el kellett tolnom magamtól. Mivel már jócskán volt benne ital, megcsúszott, és elesett. Szerencsére nem lett baja, még váltottunk pár szót, de ott le is zártuk. Ez volt a legcikibb „randiélményem”, pláne, hogy én már azzal a céllal érkeztem, hogy szakítani szeretnék - mesélte Liptai Claudia a 95.8 Sláger FM-en.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Az első randim egészen más volt, mint a többségnek, hiszen egy osztálytársammal randiztam. Már ismertük egymást, így nem volt nagy tervezgetés és meglepetés sem. Viszont később nagyon is tervezőssé váltam ezen a téren. Nemcsak azt terveztem el, hogy mikor, hol, hogyan fog zajlani az első randi, de azt is, hogy nagyjából mikor csattan majd el az első csók - osztotta meg a hallgatókkal Pataki Ádám. 

Amennyire szerette tervezgetni a randikat, a mestercukrász annyira nem kedvelte az elválásokat, azokat nehezen élte meg. 

- Nehezen ment a szakítás. Mindig arra gondoltam, hogy szegény másik fél mit fog érezni. A legtöbb esetben inkább közös megegyezés volt az elválás, de volt olyan, akit én engedtem el. Sőt, az is előfordult, hogy valakivel azért nem működött, mert túl gálánsnak talált. A meglepetések, a virág túl nyálas, túl sok volt neki - idézte fel az ÉdesKettesben. 

Gesztesi Panka modell lett

A 15 éves Gesztesi Panka magas, karcsú lány, aki izmait és kecses mozgását a ritmikus sportgimnasztikának köszönheti, amit óvodás korában kezdett. Pár évvel ezelőtt kezdett érdeklődni a modellszakma iránt, és édesanyja szerint megvan az alkata a modellkedéshez. Így gondolja ezt a Sugarbird tulajdonosa, aki kampányaihoz már többször is kiválasztotta a sztárcsemetét.

Ezt is szeretjük