Lilu élő adásban került kínos helyzetbe: a műsor rendezője ezért ordítozott vele
Lilu a Való Világ harmadik évadát vezette, amikor első élő adásában kínos helyzetbe került.

lilu-cover-kep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lilu sosem gondolta volna, hogy egyszer műsorvezető válik majd belőle. Az RTL Klub munkatársaként első élő adásában nem mert kilépni a nézők elé.

Ez a Való Világ harmadik évada volt, melynek első adása egyszerre okozott a tévésnek borzalmas pillanatokat és pecsételte meg örökre a sorsát. 

Lilu a Való Világban

Az RTL 25. jubileuma alkalmából készített nosztalgikus műsorban láthattuk azt a 2003-as videót, amikor kétszer kellett bejátszani a Való Világ főcímdalát, mert a műsorvezető nem jelent meg időben. Lilu elmondása szerint nagyon kellemetlen és nehéz percek voltak azok.

lilu .
Fotó: RTL/Való Világ

- Hát nem akkor jöttem ki, amikor ki kellett volna jönnöm. Ez volt az első élő adásom az RTL-en, és itt talán nem látszik, de igazából engem belöktek. Tudtam, hogy szabad akaratomból ez nem fog menni, de már a fülembe ordibált a rendező, hogy „Kislány, menj már be!” „Húzzál, takarodj! Mi az istent csinálsz?”

Ő erre csak annyit felelt, hogy semmit. 

- Mindenkinek jobb lesz, ha kint maradok inkább, erre gondoltam. Valahogy lebotorkáltam a lépcsőn, erre még emlékszem, aztán egyszer csak megtörtént az egész. Az adás végén a stáb felállt, és megtapsoltak, akkor én az asszisztens nyakába borultam, és elkezdtem zokogni. Ennek az adásnak a végére már tudtam, hogy semmi mást nem akarok csinálni - emlékezett vissza.

lilu-cover
Fotó: RTL

VV Szabolcs egykor és ma

Mészáros Szabolcs, azaz VV Szabolcs 27 éves volt, amikor jelentkezett a realitybe. Testnevelés szakos hallgatóként a produkció logója fogta meg: a szívhang jelből arra következtetett, valamilyen fizikai kihívásokkal teli játékról lesz szó, ezért jelentkezett.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük