Lilu is megszólalt a Glamour-gála botrányos celeb résztvevőiről: meglepő, mit írt róluk

Lilu sem rejtette véka alá a véleményét a gálán történtekről, amelyek sok más hírességet is alaposan felbosszantottak.

lilu-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Március 23-án a Millenárison rendezték meg a 2023-as Glamour Women of the Year-gálát. Az eseményen a magyar sztárpaletta színe-java részt vett, színészek és színésznők, zenészek, illetve az internet sztárjai is meghívást kaptak a díjátadóra.

A rendezvény nem mindenkiben maradt meg teljesen kellemes élményként: több résztvevő arról számolt be, hogy jó pár celeb olyan zavaróan viselkedett a komplett műsor és a díjazottak beszéde közben, hogy attól a show élvezhetetlenné vált.

Lilu a 2023-as Glamour-gáláról

Először Tatár Csilla fakadt ki az Instagramon. Azóta már törölt posztjában azt írta, sokan végig csak azzal foglalkoztak, hogy egymással beszélgessenek, szelfizzenek, és különböző médiatartalmakat készítsenek. Felháborodott azon, hogy úgy látta, egyesek számára az esemény nem a munka, tehetség és szorgalom ünnepléséről, hanem a magamutogatásról szólt.  

Tatár Csilla beszédet mondott a Glamour Women of the Year-díjátadó színpadán.
Tatár Csilla beszédet mondott a Glamour Women of the Year-díjátadó színpadán.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A Reggeli műsorvezetője, Tihanyi Péter a TikTokra készített videójában fejtette ki hosszan a véleményét. Ő azt mondta, szomorúan jött el a gáláról, mert szerinte a hangoskodás és az oda nem figyelés a legnagyobb fokú tiszteletlenség volt a jelöltek, díjazottak és egymás felé. Továbbá elárulta, a műsorvezető, Lékai-Kiss Ramóna is többször csendre intette a közönséget.

A cikk az ajánló után folytatódik

Lilu is beleállt a témába, ő egy Facebook-bejegyzésben fejtette ki a véleményét, amely ezzel a mondattal kezdődött:

"Napok óta látom, hogy mekkora ügy lett, az, hogy a Glamour WOTY gálán a műsorvezető, a főszerkesztő, a győztesek beszéde alatt, a közönség egy része, háttal állt, nem figyelt, szelfizett, hangoskodott, amit egyébként Tatár Csilla, és még elég sokan szóvá is tettek." 

Úgy folytatta, sok követője írt neki is ezzel kapcsolatban, ezután fejtette ki meglepő véleményét a botrányról.

"Igen, így volt. Igen, zavaró volt, hiszen nekünk, ez egy fontos pillanat volt az életünkben és, sok munka van mögötte.”

Számít, vagy esetleg meglepő volt? Nem.

"Hiszen ők azért jöttek, mert már kevés esemény van, ahova ezeket a ruhákat felvehetik, és megmutathatják magukat, és elég sokan le is fotózzák. És ezzel sincs baj. A baj azzal van, ha mi, és közönség összekeveri az influencert, azzal, aki szép ruhákban, jó kajákat szeret posztolni, és semmi több.”

"Mindent, és mindenkit a helyén kezeljünk, és akkor ezek a dolgok nem számítanak, és végképp nem bántóak. Szóval nyugi csajok, rajtunk múlik, kikre figyelünk, mit tartunk fontosnak" - zárta a sorait.

Nézd meg, kik viselték a legdögösebb ruhákat a Glamour-gálán!

Képgalériánkban megnézheted a 2023-as Glamour-gála legdögösebb sztárjait! Az est legszexibb sztárja címet Szabó Zsófi vihette volna el, aki egy Kerényi Virág által megálmodott, bőr miniruhában keltett nagy feltűnést, de mások is végtelenül szexin néztek ki.

Cover-fotó: Femina/Rátkai Márk

Ezt is szeretjük